Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Yritys

Kotimainen LED-valaistuksen asiantuntija

LAADUKKAAT LED-RATKAISUT
JO YLI 10 VUODEN KOKEMUKSELLA

Valtavalo Oy perustettiin vuonna 2008 toimimaan energiatehokkaiden valaistusratkaisujen kehittäjänä, valmistajana ja toimittajana Suomessa sekä kansainvälisesti. Tänä päivänä Valtavalo tarjoaa laadukkaita vaihdettavan valonlähteen ratkaisuja, joiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat energiatehokkuus, helppo huollettavuus, joustavuus, pitkä käyttöikä ja näiden myötä paras mahdollinen elinkaarikustannus.

Toimintatapa

Konseptimme perustuu standardisoituun (EN62776) vaihdettavaan valonlähteeseen, LED-valoputkeen, joka voidaan asentaa sellaisenaan olemassa olevaan loisteputkivalaisimeen (ns. retrofit) tai uuteen LED-valoputkille tarkoitettuun valaisimeen. Valaisinrunko yhdessä pitkäikäisen vaihdettavan valonlähteen kanssa muodostaa laadukkaan ja ekologisen ratkaisun, joka säästää luontoa ja rahaa. Huolto- ja ylläpitokustannukset pienenevät merkittävästi, sillä valaistuksen päivittäminen käy helposti vain vaihtamalla runkoon uuden valonlähteen.

Valmistamme valonlähteitä omalla tehtaalla Kajaanissa. Kaikki tuotteet käyvät niin tuotekehitys- kuin tuotantovaiheessakin moniportaisen testausprosessin läpi, ja sen myötä Valtavalon säästölupaukset myös pitävät. Samalla varmistetaan, että tuotteet ovat kaikkien vallitsevien asetusten mukaiset ja turvallisia käyttää.

Oman yritysmyyntimme ohella palvelemme asiakkaitamme tukkuliikkeiden ja jälleenmyyjiemme kautta kaikkialla Suomessa ja Ruotsissa sekä eri puolilla Eurooppaa.

Johtoajatukset

Luomme menestyksekkäitä ja kestäviä asiakassuhteita mm. seuraavin tavoin:

  • Suunnittelemme, valmistamme ja testaamme 100% LED-valoputkituotteet itse käyttäen vain edistyksellistä teknologiaa ja korkealaatuisia komponentteja.
  • Hinnoittelemme tuotteet reilusti ja kestävästi eikä asiakkaamme maksa koskaan turhasta.
  • Toimimme reilulla ja rehellisellä tavalla, asiakasta kuunnellen ja itsemme peliin laittaen.
  • Otamme ekologisuuden huomioon kaikessa toiminnassamme aina valmistuksen materiaalivalinnoista asiakkaalle tarjoamiin sähkönsäästöihin saakka.
  • Olemme aina asiakkaan saatavilla valaistusasioissa.

Valtavalo pähkinänkuoressa

  • Pohjoismaiden johtava LED-valoputkivalmistaja
  • Tuotanto ja logistiikka Kajaanissa, hallinto Oulussa
  • Koko Suomen kattava myyntiverkosto
  • Sivuliike Ruotsissa, 10+ jakelijaa ympäri Eurooppaa
  • ISO 9001:2015 ja 14001:2015 -sertifioitu

Arvot kertovat yhteisistä päämääristämme

Arvot ohjaavat päivittäisiä valintojamme ja vaikuttavat konkreettisesti toimintaamme

Hyvinvointi

Hyvälaatuinen valo vaikuttaa positiivisesti työturvallisuuteen, terveyteen ja yleiseen hyvinvointiin. Kun yksilö voi hyvin, yhteisö voi hyvin.
Kestävä ja ekologinen

Ekologisuus

Maapallomme on ainutlaatuinen. Teemme ympäristön kannalta kestäviä valintoja ja tarjoamme energiaa säästäviä ja luontoystävällisempiä vaihtoehtoja.

Taloudellisuus

Parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä tarjoamalla elinkaarikustannuksiltaan edullisia ja taloudellisesti kestäviä valaistusratkaisuja.

Tutustu kotimaiseen tuotantoomme!

Korkealaatuiset LED-valonlähteet valmistetaan Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa. Lue lisää tai ota suoraan yhteyttä yritysmyyntiimme.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!