Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Toimintapolitiikka

Laatu- ja ympäristöperiaatteet

TARJOAMME PITKÄN ELINKAAREN

KORKEALAATUISET LED-RATKAISUT

Asiakaskeskeisesti, turvallisesti ja ympäristöä suojellen ja toimintaamme koskevia velvoitteita noudattaen.

Laatuperiaatteet

Toimintaamme ohjaavat laatu- ja ympäristöjärjestelmät, jotka pohjautuvat yrityksen missioon ja visioon. Myös arvot ovat tärkeä osa Valtavalon toimintaa; myymme kestäviä tuotteita, jotka parantavat asiakkaiden hyvinvointia ja taloudellisuutta. Tuotefilosofian ja toiminnan lähtökohtana on löytää asiakkaan tarpeeseen paras ratkaisu.

Noudatamme kaikissa toimipisteissämme voimassa olevia työlakeja ja -säännöksiä sekä yleissitovia työehtosopimuksia. Työntekijät perehdytetään tehtäviinsä ja yrityksen toimintatapoihin työsuhteen alussa sekä työsuhteen muutostilanteissa.  Työntekijöiden toimintatapoja kehitetään sidosryhmien avulla sekä koulutuksin.

Suunnittelemme, valmistamme ja testaamme pääosan vaihdettavien valonlähteiden tuotteista itse käyttäen vain edistyksellistä teknologiaa ja korkealaatuisia komponentteja. Lisäksi varmistamme asiakkaiden kokonaistarpeiden täyttämisen tarjoamalla tuotteita laadukkailta ja vastuullisilta toimijoilta. Seuraamme toimittajalaatua ja kehitämme tuotteitamme ja toimintatapojamme jatkuvasti.

Ympäristöperiaatteet

Tavoitteenamme on näyttää esimerkkiä muille alan toimijoille tekemällä arvojemme pohjalta ympäristön kannalta kestäviä valintoja. Tuotteemme ovat pitkän elinkaarensa päätteeksi kierrätettävissä. Varmistaaksemme tuotteiden loppukierrätyksen teemme yhteistyötä paikallismarkkinan SER-kierrätyspalveluntarjojien kanssa.

Tuotannon materiaalihankinnassa käytämme mahdollisimman paljon kotimaisia päämiehiä ja pyrimme valitsemaan ympäristöä säästävän rahtivaihtoehdon kaukokuljetuksissa. Olemme kiinnittäneet tuote- ja pakkausmateriaalivalinnoissa erityistä huomiota niiden myrkyttömyyteen ja ympäristöystävällisiin valmistustapoihin. Paketoinnissa käytämme mahdollisimman paljon uusiutuvaa pahvi- ja paperimassatarvikkeita muovimateriaalien sijaan. Mahdollisuuksien mukaan uusiokäytämme tuotannon materiaalien pakkaukset asiakkaalle lähetettävien valmistuotteiden pakkaamisessa.

Merkittävin Valtavalon ympäristönäkökulma on kuitenkin laajalle levinneet energiaa säästävät pitkän elinkaaren vaihdettavat valonlähteet. Elinkaarensa aikana esimerkiksi yksi LED-valoputki säästää sähköä n. 1500 kWh, joka on hiilidioksidiksi muutettuna 310,5 kg. (0,207kg / kWh, lähde: Ilmastolaskuri)

Valtavalon Suomen toiminnot on sertifioitu ISO 9001:2015 laatujärjestelmästandardin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmästandardin mukaisesti.

ISO 9001:2015 Quality Management System
ISO 14001:2015 Environment Management System

Tutustu kotimaiseen tuotantoomme!

Laadukkaat vaihdettavat LED-valonlähteet valmistuvat automatisoidulla linjastolla omalla tehtaallamme Kajaanissa. Lue lisää tai ota suoraan yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!