Etusivu Yritys Toimintapolitiikka

Toimintapolitiikka

Toimintalupauksemme on, että jatkuvasti kehittyvänä Pohjoismaiden suurimpana LED-valoputkivalmistajana tarjoamme pitkän elinkaaren korkealaatuiset tuotteet asiakaskeskeisesti, turvallisesti ja ympäristöä suojellen ja toimintaamme koskevia velvoitteita noudattaen.

Laatuperiaatteet

Toimintaamme ohjaavat laatu- ja ympäristöjärjestelmät, jotka pohjautuvat yrityksen missioon ja visioon. Myös arvot ovat tärkeä osa Valtavalon toimintaa; myymme kestäviä tuotteita, jotka parantavat asiakkaiden hyvinvointia ja taloudellisuutta. Tuotefilosofian ja toiminnan lähtökohtana on löytää asiakkaan tarpeeseen paras ratkaisu.

Noudatamme kaikissa toimipisteissämme voimassa olevia työlakeja ja -säännöksiä sekä yleissitovia työehtosopimuksia. Työntekijät perehdytetään tehtäviinsä ja yrityksen toimintatapoihin työsuhteen alussa ja ammattitaitoa ylläpidetään koulutuksin.

Kehitämme tuotteitamme ja toimintatapojamme jatkuvasti. Suunnittelemme, valmistamme ja testaamme LED-valoputkituotteet itse käyttäen vain edistyksellistä teknologiaa ja korkealaatuisia komponentteja. Valtavalo oli mukana kehittämässä LED-valoputkelle luotua standardia EN62776, jonka mukaan valmistamme tuotteet.

Ympäristöperiaatteet

Tavoitteenamme on näyttää esimerkkiä muille alan toimijoille tekemällä arvojemme pohjalta ympäristön kannalta kestäviä valintoja. Pitkän elinkaarensa päätteeksi LED-valoputkemme materiaaleineen on helposti kierrätettävissä. Valtavalon LED-tuotteet voidaan kierrättää kaikissa Suomen SER-kierrätyspisteissä.

Tuotannon materiaalihankinnassa käytämme mahdollisimman paljon kotimaisia päämiehiä ja pyrimme valitsemaan ympäristöä säästävän rahtivaihtoehdon kaukokuljetuksissa. Olemme kiinnittäneet tuote- ja pakkausmateriaalivalinnoissa erityistä huomiota niiden myrkyttömyyteen ja ympäristöystävällisiin valmistustapoihin. Uusiokäytämme tuotannon materiaalien pakkaukset asiakkaalle lähetettävien valmistuotteiden pakkaamisessa. Paketoinnissa käytämme mahdollisimman paljon uusiutuvaa pahvi- ja paperimassatarvikkeita muovimateriaalien sijaan.

Merkittävin Valtavalon ympäristönäkökulma on kuitenkin laajalle levinneet LED-valoputkemme. Elinkaarensa aikana yksi LED-valoputki säästää sähköä n. 1500 kWh, joka on hiilidioksidiksi muutettuna 310,5 kg. (0,207kg / kWh, lähde: Ilmastolaskuri)

Valtavalo on sertifioitu ISO 9001:2015 laatujärjestelmästandardin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmästandardin mukaisesti.

ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 sertifikaatit

ISO 9001:2015 Quality Management System
ISO 14001:2015 Environment Management System

SGS_ISO 9001_TCL_HRSGS_ISO 14001_TCL_HR

 

Tee ympäristötietoinen valinta

- valitse valaistuskumppaniksesi Valtavalo.

Tutustu tuotevalikoimaamme!