Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Parkkihallien valaistus

Kotimaiset valaistusratkaisut ammattikäyttöön

TURVALLINEN JA ENERGIATEHOKAS
VALAISTUS PARKKIHALLIIN

Hyvä valaistus on turvallinen ja energiatehokas ja mahdollistaa sujuvan liikennöinnin parkkihallissa.

Onnistunut parkkihallien valaistus tarkoittaa mahdollisimman tasaista valoa, pitkää käyttöikää sekä helppoa puhdistettavuutta ja huollettavuutta. Hyvä valaistus on turvallinen ja energiatehokas sekä mahdollistaa sujuvan liikennöinnin parkkihallissa. Yleisvalaistuksen on parkkihallissa oltava vähintään keskimäärin 75 lx ja lisäksi tarvitaan ns. sopeutumisalueita sisääntuloihin ja poistumisiin, joissa luksitason on oltava korkeampi, noin 300 lx.

Parkkihalliin asennettavilta valaisimilta vaaditaan laatua ja kestävyyttä, sillä tilojen kylmyys, kosteus, pöly ja lika tuovat haasteita. Prima Plus (IP66, IK10) ja G-sarjan (G4 ja G5) valonlähteet täyttävät erinomaisesti kaikki edellä mainitut vaatimukset. Esimerkiksi lukuisiin Ruotsin Aimo Park (ent. Q-Park) parkkihalleihin on asennettu Prima Plus -valaisinrungot valonlähteinään G4 tai G5 LED-valoputket. Uudistusten lähtökohtana on ollut valaisinten helppo huollettavuus ja pitkä käyttöikä.

Katso sisävalaistusstandardin (SFS-EN 12464-1) suositukset parkkihalleihin täältä. Standardin englanninkielinen versio on ostettavissa SFS standardien verkkokaupasta.

TYYTYVÄINEN ASIAKAS 
ON PARAS KÄYNTIKORTTIMME

Jos emme vielä vakuuttaneet sinua LED-ratkaisujemme toimivuudesta, niin voisivatko tyytyväiset asiakkaamme tehdä sen?

Useita parkkihallejamme on jo valaistu Valtavalon ratkaisuilla. Valtavalo toimittaa korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyiseen hintaan.
- Matias Åkesson, Ostopäällikkö, Aimo Park Sweden AB
Vaihdettavan valonlähteen ratkaisu on helposti ja edullisesti huollettavissa, ja valonlähteiden pitkä käyttöikä pidentää huoltoväliä merkittävästi. Erillisiä liitäntälaitteita tai kuristimia ei ole, jolloin yksinkertainen valonlähteen vaihto kattaa käytännössä kaiken tarvittavan.
- Hannu Hirvonen, Kiinteistöpäällikkö, Kauppakeskus Jumbo
Vanhaan valaistukseen verrattuna uusi valaistus on huomattavasti kirkkaampi ja valoisampi. Työntekijämme ovat olleet uudistukseen todella tyytyväisiä. Heidän sanojensa mukaan ero vanhan ja uuden valaistuksen välillä on kuin yöllä ja päivällä.
- Leif Byrstrand, PostNord Sverige AB, Hallsberg, Ruotsi
Olemme erittäin tyytyväisiä myymälän valoisaan ilmeeseen. Energiansäästön lisäksi laadukkaat kotimaiset LED-valoputket vähentävät valaistuksen huollon tarvetta.
- Hannu Tauriainen, Hämeenmaan Kiinteistöt Oy, Prisma Hollola
Valaistuksen selvän energiatehokkuuden paranemisen lisäksi halusimme myymälän valaistusvoimakkuuden nykyaikaiselle tasolle. Lopputuloksena energiaa säästyy noin 60% ja valon määrä kasvoi kymmeniä prosentteja. Valo on uudistuksen jälkeen myös välkkymätöntä.
- Keijo Tuikka, Kiinteistöpäällikkö, Osuuskauppa Maakunta, Prisma Kajaani
Päivitimme Vantaan terminaalin valaistuksen Valtavalon ratkaisulla. Saavutimme 60%:n energiansäästöjen lisäksi myös 25%:a suuremman valaistusvoimakkuuden vanhaan valaistukseen verrattuna.
- Pekka Simonen, Kiinteistöjohtaja, DHL Freight Finland Oy

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIMME
NIIN KERROMME LISÄÄ

tai tutustu monipuolisiin referensseihimme.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!