Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Logistiikkavalaistus

Kotimaiset valaistusratkaisut ammattikäyttöön

ENERGIATEHOKAS JA TOIMIVA
VALAISTUS LOGISTIIKKATILAAN

Valaistuksella on suuri vaikutus logistiikkatilojen työturvallisuuteen ja energiatehokkuuteen.

Isot logistiikkakeskukset ovat usein vaativia kohteita valaistuksen näkökulmasta tarkasteltuna. Korkeat tilat sekä pitkät ja kapeat käytävät asettavat erityisiä haasteita valaistussuunnitteluun. Toimivalla valaistuksella voidaan saavuttaa merkittävät energiansäästöt, välttää virheitä sekä parantaa työympäristön turvallisuutta.

Vaihdettavan valonlähteen ratkaisumme soveltuvat hyvin tyypillisiin logistiikkatiloihin – avonaisiin ja mataliin lavavarastoihin sekä korkeavarastoihin. Helpoimmillaan valaistuksen päivittäminen voidaan tehdä vaihtamalla LED-valonlähteet suoraan vanhoihin magneettisilla kuristimilla varustettuihin hyväkuntoisiin T8-loisteputkivalaisimiin. Näin tiloihin saadaan vähällä vaivalla toteutettua esimerkiksi lähes huoltovapaa välkkymätön valaistus G5 LED-valoputkilla ja LED-sytyttimillä (ns. retrofit -asennus).

Saneeraus- tai uudiskohteeseen tuotevalikoimastamme löytyy useita valaisinvaihtoehtoja – logistiikkatilaan erityisen hyvin sopivia tuotteita ovat Teva Slim, Prima Plus tai Prima Trio -valaisimet, jotka varustetaan G-sarjan High Power LED-valonlähteillä tai kapean keilan (45°) LED-valonlähteillä.

Kylmävarastoissa LED-valonlähteiden edut nousevat erityisen tärkeiksi. LED syttyy kylmässä heti, joten valaisimet voidaan hyvin sammuttaa välillä tai niitä voidaan ohjata liiketunnistimilla. Tunnistimia voidaan asentaa myös hyllykäytäviin tai avovarastoon energiansäästön tehostamiseksi.

Katso sisävalaistusstandardin (SFS-EN 12464-1) suositukset logistiikkatiloihin täältä. Standardin englanninkielinen versio on ostettavissa SFS standardien verkkokaupasta.

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA
VALTAVALON VALAISTUSRATKAISUISTA

Jos emme vielä vakuuttaneet sinua LED-ratkaisujemme toimivuudesta, niin voisivatko tyytyväiset asiakkaamme tehdä sen?

Vanhaan valaistukseen verrattuna uusi valaistus on huomattavasti kirkkaampi ja valoisampi. Työntekijämme ovat olleet uudistukseen todella tyytyväisiä. Heidän sanojensa mukaan ero vanhan ja uuden valaistuksen välillä on kuin yöllä ja päivällä.
- Leif Byrstrand, PostNord Sverige AB, Hallsberg, Ruotsi
Toiveenamme oli huoltovapaa ja joustava valaistus vaihdettavalla valonlähteellä toteutettuna, jolloin valaistusta voisi päivittää ajan kuluessa ilman, että valaisimia tarvitsee vaihtaa.
- Nils-Olov Persson, PostNord Fastigheter, Ruotsi
Päivitimme Vantaan terminaalin valaistuksen Valtavalon ratkaisulla. Saavutimme 60%:n energiansäästöjen lisäksi myös 25%:a suuremman valaistusvoimakkuuden vanhaan valaistukseen verrattuna.
- Pekka Simonen, Kiinteistöjohtaja, DHL Freight Finland Oy
Olemme erittäin tyytyväisiä myymälän valoisaan ilmeeseen. Energiansäästön lisäksi laadukkaat kotimaiset LED-valoputket vähentävät valaistuksen huollon tarvetta.
- Hannu Tauriainen, Hämeenmaan Kiinteistöt Oy, Prisma Hollola
Valaistuksen selvän energiatehokkuuden paranemisen lisäksi halusimme myymälän valaistusvoimakkuuden nykyaikaiselle tasolle. Lopputuloksena energiaa säästyy noin 60% ja valon määrä kasvoi kymmeniä prosentteja. Valo on uudistuksen jälkeen myös välkkymätöntä.
- Keijo Tuikka, Kiinteistöpäällikkö, Osuuskauppa Maakunta, Prisma Kajaani
Hyödynsimme hyväkuntoiset olemassa olevat valaisimet vaihtamalla niihin uudet valonlähteet. Myös aiemmin ongelmia tuottaneet elektroniset liitäntälaitteet poistettiin valaisimista. Olemme myymälän uuteen ilmeeseen erittäin tyytyväisiä. Valon määrä on lisääntynyt, ja olemme saaneet hyvää palautetta henkilöstöltämme.
- Juha Rönkkö, Kiinteistöpäällikkö, AD VaraosaMaailma, Kuopio

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIMME
NIIN KERROMME LISÄÄ

tai tutustu monipuolisiin referensseihimme.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!