Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Valtavalo Vaivaton

Hanki valaistus palveluna, ilman investointia.

HANKI LAADUKAS
LED-VALAISTUS PALVELUNA

Tutustu palveluun ja tee helppo päätös. Säästät aikaa ja rahaa.

Sekä yritykset että julkishallinto hakevat kuumeisesti keinoja säästää kustannuksia ja parantaa kannattavuuttaan. Tiesitkö, että yksi nopeimmista keinoista säästää kustannuksissa ja vahvistaa yrityksen kassaa on valaistuksen ja sen energiatehokkuuden parantaminen?

Perinteisesti valaistuksen uudistaminen on vaatinut suuria kertainvestointeja – kun hankit valaistuksen kauttamme palveluna, alkuinvestointi on pyöreät nolla euroa. Sen sijaan pienentyneen sähkönkulutuksen ansiosta säästöt alkavat kertymään heti, ja kertyneitä varoja voit suunnata suoraan oman liiketoimintasi kehittämiseen. Fiksua, eikö totta?

Valtavalo Vaivaton – kuinka se toimii?

 

1. Kartoitus

Kiinnostaisiko sinua tietää säästöpotentiaalinne? Kartoitamme sen veloituksetta. Alkukartoituksessa selvitämme valaistuksen nykytason ja teemme mahdolliset valaistuksen parannussuunnitelmat. Voit säästää valaistuksen energiankulutuksesta jopa 80%, mikä voi keskisuuressa kiinteistössä tarkoittaa useita kymmeniä tuhansia euroja vuodessa.

2. Rahoitus

Ei investointikuluja. Palvelu veloitetaan helposti budjetoitavalla kiinteällä kuukausimaksulla, joka kuitenkin jää pienemmäksi kuin nykyiset valaistuskustannukset, jolloin osa säästöistä jää omaan käyttöösi. Rahoituskumppaninamme palvelussa toimii Siemens Financial Services.

3. Tuotteet & Asennus

Valaisemme tilasi kotimaisilla vaihdettavan valonlähteen ratkaisuilla ja toimitamme valaistuksen asennettuna ja käyttövalmiina. Sen lisäksi että säästät sievoisen summan rahaa, pienennät myös valaistuksen hiilijalanjälkeä. Luonto kiittää!

4. Ylläpito (valinnainen)

Halutessasi huolehdimme myös toimitetun ratkaisun ylläpidosta sopimuskauden aikana.

Kiinnostuitko?

Tee helppo päätös ja hanki valaistus palveluna, ilman alkuinvestointia. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!