Kundtjänsten är öppen vardagar kl. 8-16 +46 (0)10 410 35 60
Kundtjänsten är öppen vardagar kl. 8-16 +46 (0)10 410 35 60

Verksamhetspolicy

Kvalitets- och miljöprinciper

VI ERBJUDER LED-LÖSNINGAR

MED HÖG KVALITET OCH LÅNG DRIFTSTID

Kundcentrerat, säkert och miljövänligt och i enlighet med våra operativa skyldigheter.

Kvalitetsprinciper
Vår verksamhet styrs av kvalitets- och miljösystem som grundar sig på företagets uppdrag och vision. Våra värderingar är också en viktig del av Valtavalos verksamhet: vi säljer hållbara produkter som förbättrar kundernas välbefinnande och ekonomiska effektivitet. Utgångspunkten för vår produktfilosofi och verksamhet är att hitta bästa möjliga lösning på kundens behov.

På alla våra verksamhetsställen tillämpar vi gällande arbetslagstiftning och -bestämmelser samt allmänt bindande kollektivavtal. Medarbetarna får sätta sig in i sina arbetsuppgifter och företagets verksamhetssätt i början av anställningen. Yrkesskickligheten upprätthålls genom utbildning.

Vi designar, tillverkar och testar merparten av våra produkter internt, med avancerad teknik och endast högkvalitativa komponenter. Dessutom ser vi till att våra kunders övergripande behov tillgodoses genom att erbjuda produkter från högkvalitativa och ansvarsfulla operatörer. Vi övervakar leverantörens kvalitet och utvecklar kontinuerligt våra produkter och praxis.

Miljöprinciper
Vårt mål är att föregå med gott exempel för de andra branschaktörerna genom att göra miljömässigt hållbara val utifrån våra värderingar. Våra LED-lysrör inklusive material kan enkelt återvinnas i slutet av deras långa livscykel. Valtavalos LED-produkter kan lämnas för återvinning som vanligt elektronikskrot.

Vid upphandling av produktionsmaterial anlitar vi finländska huvudmän alltid när det är möjligt, och vi strävar efter att välja ett så miljövänligt fraktalternativ som möjligt vid fjärrtransporter. Vi fäster särskild uppmärksamhet vid att produkt- och förpacknings- materialen är giftfria och tillverkade på ett miljövänligt sätt. Vi återanvänder förpackningsmaterial från produktionen när vi packar färdiga produkter för leverans till kunderna. Vi undviker plast i våra förpackningar och istället används förnybar kartong- och pappersmaterial så långt det är möjligt.

Valtavalos mest betydande miljöaspekt är dock våra LED-lysrör som har fått stor uppmärksamhet. Ett LED-lysrör sparar under sin livscykel cirka 1 500 kWh elenergi, vilket motsvarar 310,5 kg koldioxid. (0,207kg/kWh, källa: Climate Calculator)

Valtavalos verksamhet i Finland är certifierad enligt kvalitetsledningsstandarden ISO 9001:2015 och miljöledningsstandarden ISO 14001:2015.

ISO 9001:2015 Quality Management System
ISO 14001:2015 Environment Management System

LÄS MER OM

VÅR PRODUKTION I FINLAND!

Högkvalitativa LED-ljuskällor tillverkas i Valtavalos egen fabrik i Kajaani. Läs mer eller kontakta vår försäljning direkt.

Kontakta oss

Prata med våra belysningsrådgivare

Våra belysningsrådgivare är även tillgängliga för online-möten. Boka ditt möte redan idag!