Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Toimistovalaistus

Kotimaiset valaistusratkaisut ammattikäyttöön

OIKEANLAINEN VALAISTUS
PARANTAA VIIHTYVYYTTÄ JA LISÄÄ TYÖTEHOA

Toimistotyöntekijä viettää keskimäärin puolet valveillaoloajastaan työpaikalla. Näin ollen työympäristön viihtyisyydellä on suuri merkitys työhyvinvointiin ja työn tuottavuuteen.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu toimistovalaistus parantaa työtehoa ja ottaa huomioon erilaiset valaistustarpeet erilaisissa tilanteissa. Riittämätön valaistus tai valojen ns. näkymätön välkyntä voivat aiheuttaa päänsärkyä, niska- ja selkävaivoja tai silmien väsymistä. Valitsemalla toimistotiloihin laadukasta välkkymätöntä LED-valoa, voidaan näitä oireita vähentää. Hyvän toimistovalaistuksen tunnusmerkkejä ovat riittävä valon määrä, valaistuksen yhtenäisyys ja tasaisuus työskentelyalueilla, häikäisemätön valo sekä välkkymättömyys.

Toimiston valaistus kattaa aulat, käytävät, sosiaalitilat, toimistohuoneet sekä neuvottelutilat, ja valaistussuunnitelma toteutetaan kuhunkin tilaan yksilöllisesti. Etenkin ikkunattomissa toimistotiloissa päivänvaloa mukaileva laadukas valaistus on ehdottoman tärkeää.

Valtavalon tuotevalikoimasta löytyy useita valaisinvaihtoehtoja (esimerkiksi Uniqa, suoran/epäsuoran valon Uniqa, upotettava Uniqa tai Beat) toimistotilojen erilaisiin tarpeisiin. Valaisimet kannattaa varustaa G-sarjan LED-valonlähteillä, sillä ne tuottavat käytännössä välkkymätöntä valoa ja auttavat näin parantamaan työntekijöiden hyvinvointia. Lisäksi liiketunnistimia voidaan hyödyntää työpistekohtaisesti energiansäästön maksimoimiseksi.

Katso sisävalaistusstandardin (SFS-EN 12464-1)  suositukset toimistotiloihin täältä. Standardin englanninkielinen versio on ostettavissa SFS standardien verkkokaupasta.

TYYTYVÄINEN ASIAKAS 
ON PARAS KÄYNTIKORTTIMME

Jos emme vielä vakuuttaneet sinua LED-ratkaisujemme toimivuudesta, niin voisivatko tyytyväiset asiakkaamme tehdä sen?

Valtavalo toteutti tiloissamme kokonaisvaltaisen valaistusuudistuksen avaimet käteen -periaatteella. Uudistuksen lähtökohtana oli energiatehokas, pitkäikäinen ja helposti huollettava valaistus, ja Valtavalon ratkaisussa kaikki edellä mainitut kriteerit täyttyvät erinomaisesti.
- Saku Salminen, ympäristöinsinööri, SOE Busproduction Finland Oy
Valoa on nyt reilusti ja se on huippulaatuista, joten yksityiskohdat erottuvat hienosti. Myös asiakkaat ovat kiitelleet liikkeen uutta ilmettä.
- Sampo Valtonen, Autotalonjohtaja, Pörhön Autoliike Oy, Kajaani
Vanhaan valaistukseen verrattuna uusi valaistus on huomattavasti kirkkaampi ja valoisampi. Työntekijämme ovat olleet uudistukseen todella tyytyväisiä. Heidän sanojensa mukaan ero vanhan ja uuden valaistuksen välillä on kuin yöllä ja päivällä.
- Leif Byrstrand, PostNord Sverige AB, Hallsberg, Ruotsi
Olemme käyttäneet Valtavalon ratkaisuja tuotantotiloissamme jo muutamia vuosia ja todenneet ne kestäviksi ja valovoimaisiksi. Olemme saavuttaneet merkittäviä säästöjä alhaisempien käyttökulujen ja pienentyneiden huoltokustannuksien myötä.
- Markus Snellman, Tekninen johtaja, Snellmanin Lihanjalostus Oy

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIMME
NIIN KERROMME LISÄÄ

tai tutustu monipuolisiin referensseihimme.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!