Etusivu Tuotteet

Tee kestävä ja laatutietoinen valinta - valitse Valtavalo

Valtavalon tuotefilosofian lähtökohtana on löytää asiakkaalle paras ratkaisu, ja huolella valikoitu tuoterepertuaarimme kattaakin julkisen ja yksityisen sektorin valaistustarpeen hyvin.

Loisteputken korvaavat G- ja E-sarjan LED-valoputket valmistetaan Valtavalon omassa tehtaassa Kajaanissa.

LED-valoputkien lisäksi valikoimamme kattaa myös LED-valoputkien kanssa yhteensopivat valaisinrungot ja muut laadukkaat LED-valaistusratkaisut.

Valtavalo Vaivaton -palvelumalli puolestaan mahdollistaa markkinoiden parhaiden LED-valoputkien hankinnan palveluna ilman investointia tai takaisinmaksuaikaa.

Vaihdettavan valonlähteen ratkaisu vai integroitu LED-valaisin?

Miksi kannattaa valita LED-valoputki integroidun LED-valaisimen sijaan?

Molemmille tuotesegmenteille on omat optimitilanteensa, mutta LED-valoputki on mielestämme luonteva ja paras seuraaja maailman käytetyimmälle valaistusmuodolle T8-loisteputkelle. Integroituihin valaisimiin verrattuna LED-valoputkien puolesta puhuvat mm. seuraavat seikat:

  • LED-valoputkien kansainvälinen standardi takaa yhteensopivien korvauslamppujen löytymisen vanhaan T8-asennukseen nyt ja tulevaisuudessa. Kukaan ei kuitenkaan voi taata, että integroidun valaisimen mallia tai valmistajaa olisi olemassa edes tuotteen takuuaikaa. Maailmalla on jo paljon esimerkkejä, joissa katto täyttyy erinäköisistä valaisimista, kun integroitujen valaisinten mallit ja valmistajat häviävät markkinoilta jopa jo tuotteen takuuaikana.
  • Alhainen ensiasennushinta jos loisteputkivalaisimet ovat jo olemassa. Jos valaisimessa on magneettinen kuristin ilman kompensointia, on asennus yksinkertaista: pelkkä putken ja sytyttimen vaihto. Myös vanhan elektronisen liitäntälaitteen valaisimen uudelleenjohdottaminen on pääsääntöisesti taloudellisesti kannattavampaa kuin laittaa kokonaan uudet toimittajariippuvaiset integroidut LED-valaisimet.
  • Jatkossa valaistuksen päivitys uusimpaan teknologiaan voidaan tehdä yksinkertaisesti ja edullisesti pelkällä standardinmukaisen putken vaihdolla.
  • Putket voi siirtää helposti toiseen kohteeseen.

Lue tästä ajankohtaisesta aiheesta lisää blogistamme.

Tee kestävä ja laatutietoinen valinta.

Samalla pienennät valaistuskustannuksia ja säästät ympäristöä.

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteydenottopyyntö!