Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Muut LED-tuotteet

Laadukkaat LED-tuotteet monenlaisiin käyttökohteisiin

VALIKOIMAAMME TÄYDENTÄVÄT TUOTTEET

Yhteistyökumppaniemme avulla valikoimaamme täydentävät myös muut laadukkaat LED-valaistusratkaisut, kuten LED-paneelit, LED-valonheittimet sekä elohopeahöyry-, monimetalli- tai suurpainenatriumlamput tehokkaasti korvaavat High Bay -teollisuusvalaisimet.

LED-paneelivalaisin

LED-paneelivalaisimet

Paneelivalaisimet soveltuvat käytettäväksi erityisen hyvin esimerkiksi toimisto- ja myymälätiloissa sekä muiden julkisten tilojen laadukkaana yleisvalaisimena. LED-paneelivalaisin tuottaa tasaista, hyvälaatuista ja välkkymätöntä valoa.

T5 LED-valoputki

T5 LED-valoputket

T5/T6 LED-valoputki on tehokas ja taloudellinen korvaaja T5-loisteputkiasennuksille. Se tuottaa merkittävät energiansäästöt perinteiseen T5-loisteputkeen verrattuna ja mahdollistaa helpon ja nopean siirtymisen vanhasta valaistusjärjestelmästä LED-teknologiaan. Vanhat hyväkuntoiset valaisinrungot voidaan hyödyntää uudelleenjohdottamalla.

High Bay LED-teollisuusvalaisimet

Energiatehokkailla High Bay LED-teollisuusvalaisimilla voidaan korvata tehokkaasti elohopeahöyry-, monimetalli- tai suurpainenatriumlampuilla varustetut valaisimet ja saada näin huomattavia energiansäästöjä vanhaan valaistustekniikkaan verrattuna.

LED-valonheittimet

Laadukkailla ja energiatehokkailla LED-valonheittimillä voidaan saavuttaa jopa 70% energiansäästö perinteiseen valaistukseen verrattuna. LED-valonheitin soveltuu käytettäväksi vaativissa teollisuuden sisä- ja ulkoasennuskohteissa.

LED CORN -lamput

LED CORN -valonlähteet on kehitetty korvaamaan elohopeahöyrylamput,  suurpainenatriumlamput ja monimetallilamput kaikissa olosuhteissa. Ne sopivat erinomaisesti kiinteistö-, teollisuus-, katu- ja ulkovalaistukseen myös osittain avoimissa valaisimissa.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän tiloihinne sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!