Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Valaistusratkaisut

Kotimaiset LED-ratkaisut ammattikäyttöön

LAADUKKAAT VALAISTUSRATKAISUT
VAIHDETTAVALLA VALONLÄHTEELLÄ

Vaihdettavalla valonlähteellä voidaan toteuttaa pitkän elinkaaren valaistus monenlaisiin tiloihin toimialasta riippumatta. Samalla luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävämpää huomista säästämällä energiaa ja ympäristöä.

Tarjoamme valoa kokonaisvaltaisena ratkaisuna joustavasti ja yksilöllisesti. Ratkaisuumme kuuluu tärkeänä osana tilojen sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kartoitus ja niiden pohjalta tehtävä yksilöllinen valaistussuunnitelma. Valaistusuudistus voidaan toteuttaa myös avaimet käteen -palveluna sekä rahoitettuna.

Valmistava teollisuus huomasi ensimmäisten joukossa vaihdettavan valonlähteen ratkaisujen edut – helpon huollettavuuden ja toimintakyvyn haasteellisissakin olosuhteissa. Se onkin tänä päivänä yksi tärkeimmistä asiakasryhmistämme. Teollisuustilojen lisäksi vaihdettavan valonlähteen ratkaisut toimivat erityisen hyvin mm. varasto-, logistiikka- ja myymälätiloissa sekä liikunta- ja parkkihalleissa.

Laadukas LED-valaistus lisää tutkitusti turvallisuutta ja tehokkuutta työpaikoilla. Lisäksi se tuo usein myös huomattavat säästöt energiakustannuksiin. Näin hyvälaatuinen valaistus hyödyttää sekä työntekijää että työnantajaa, ja valaistukseen tehty investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Tutustu valaistusratkaisuihimme:

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIMME
NIIN KERROMME LISÄÄ

Ota yhteyttä valaistuksen asiantuntijoihimme, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän tiloihinne sopiva kokonaisuus! Tai tutustu vielä monipuolisiin referensseihimme.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!