Kundtjänsten är öppen vardagar kl. 8-16 +46 (0)10 410 35 60
Kundtjänsten är öppen vardagar kl. 8-16 +46 (0)10 410 35 60

Företaget

Belysningsexpert till din tjänst

HÖGKLASSIGA LED-LÖSNINGAR
SEDAN 2008

Valtavalo Oy grundades 2008 för att utveckla, tillverka och distribuera energieffektiva lysrör i Finland och internationellt. I dag erbjuder Valtavalo högklassiga lösningar med utbytbar ljuskälla, vilkas viktigaste egenskaper är energieffektivitet, enkelt underhåll, flexibilitet, lång livslängd och därmed bästa möjliga livscykelkostnad.

Policy

Vårt koncept bygger på en standardiserad (EN62776) utbytbar ljuskälla i lysrörsform som kan monteras direkt i en befintlig lysrörsarmatur (s.k. retrofit) eller i en ny armatur anpassad för LED-lysrör.

Vi tillverkar ljuskällor i egen fabrik i Kajani, Finland. Samtliga produkter går i såväl produktutvecklings- som produktionsfasen igenom en testprocess i flera steg, vilket innebär att de löften om inbesparingar som Valtavalo ger verkligen håller. Samtidigt säkerställer vi att produkterna följer alla gällande bestämmelser och är säkra att använda.

Utöver via vår direktförsäljning betjänar vi våra kunder via partners och våra återförsäljare runt om i Finland och Sverige samt på olika håll i Europa.

Ambitioner

Vi skapar framgångsrika och varaktiga kundrelationer på följande vis:

  • Vi utvecklar, tillverkar och testar alla våra LED-lysrörsprodukter i egen regi och använder endast avancerad teknik och förstklassiga komponenter.
  • Vi håller vad vi lovar och lovar inget vi inte kan.
  • Vi sätter rättvisa och hållbara priser för våra produkter – som vår kund ska du aldrig betala för funktioner eller produkter som du inte behöver.
  • Vårt verksamhetssätt är rejält och ärligt, vi är lyhörda och engagerade.
  • Vi tar hänsyn till miljön i all verksamhet – från materialval i tillverkningen till de elbesparingar som kunderna får.
  • Vi förespråkar alltid en enkel lösning även i komplicerade projekt.

Valtavalo i ett nötskal

  • Den ledande tillverkaren av LED-lysrör i Norden
  • Huvudkontor i Oulu, Finland; Produktions- och logistikanläggningar i Kajaani, Finland
  • Filial i Sverige, 10+ distributörer i Europa
  • ISO 9001: 2015 och 14001: 2015 certifierad av SGS

Valtavalos värderingar avspeglar våra gemensamma mål

Välbefinnande

Människor förtjänar bästa möjliga ljus. I rum där du arbetar är det viktigt att du kan se bra. När individerna mår bra, mår alla bra.
Kestävä ja ekologinen

Hållbarhet

Jorden är unik, och vi värnar om den med hjälp av alternativ som sparar energi och miljön. Vår produktion och våra produkter är därför alltid ekologiskt anpassade.

Besparingar

Vi förbättrar våra kunders konkurrenskraft genom att tillhandahålla billiga och ekonomiskt hållbara belysningslösningar.

LÄS MER OM

VÅR PRODUKTION I FINLAND!

Högkvalitativa LED-ljuskällor tillverkas i Valtavalos egen fabrik i Kajaani. Läs mer eller kontakta vår försäljning direkt.

Kontakta oss

Prata med våra belysningsrådgivare

Våra belysningsrådgivare är även tillgängliga för online-möten. Boka ditt möte redan idag!