Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Valtavalo Oy markkinointisopimukseen Tarviketukun kanssa

12.9.2019

Kotimainen LED-valoputkien valmistaja Valtavalo Oy on solminut yhteistyö- ja markkinointisopimuksen Eteläpohjalaisen Tarviketukku Oy:n kanssa. Valtavalo Oy on Pohjoismaiden johtava LED-valoputkien valmistaja ja harjoittaa vientiä laajasti myös Eurooppaan. Tarviketukku on kotimaisilla markkinoilla jatkuvasti kasvava ja kehittyvä yritys, joka myy yrityksille ammattikäyttöön suunnattuja työkaluja ja tarvikkeita.

Yhteistyöllä halutaan turvata mahdollisimman tehokas ja ammattitaitoinen tuotteiden markkinointi PK-yrityksille. Tarviketukulla on tehokkaasti toimiva myyntiorganisaatio ja yritysasiakkaita valtakunnallisesti yli 13 000.

Yhteistyö täydentää hyvin Valtavalon jo valmiiksi laajaa jakeluverkostoa kotimaisilla markkinoilla. Tarviketukku oli selkeä valinta, kun etsittiin vahvaa kumppania, jolla on halua kehittää kotimaisia valaistusmarkkinoita”, toteaa Valtavalon myyntijohtaja Toni Arppe tyytyväisenä.

LED-valoputkella mahdollisuus merkittäviin säästöihin

LED-valoputkilla on mahdollista saada merkittäviä kustannussäästöjä jo hyvinkin lyhyessä ajassa. Kustannussäästöt perustuvat huomattavaan energian säästöön sekä erittäin vähäiseen huoltotarpeeseen. Ensiasennuskustannukset tuovat myös lisäsäästöä, koska Valtavalon tarjoamat LED-valoputket käyvät ilman muutoksia valtaosaan perinteisistä valaisinrungoista.

Pidämme tärkeänä sitä, että voimme tarjota asiakkaillemme kotimaisen tuotteen, jossa yhdistyvät hienosti sekä korkea laatu että ympäristöystävällisyys”, sanoo Tarviketukun toimitusjohtaja Pekka Puhto.

Valtavalon LED-valoputket ovat kotimaisia avainlipputuotteita.

Haluatko lukea näitä lisää?

Tilaa suosittu uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa valaistusasioista suoraan sähköpostiisi.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!