Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Valtavalo mukana uudella ’Kiertotalouden kiinnostavimmat 2.1’ -listalla

26.8.2021

Valtavalo on mukana Sitran uudella ’Kiertotalouden kiinnostavimmat 2.1’ -listalla. Asiantuntijaraati toteaa perusteluissaan näin:

Osoittaa, että pitkäikäinen tuote on parasta bisnestä asiakkaille ja ympäristölle. Konseptissa monia kiertotalouden kannalta kiinnostavia piirteitä, kuten kokonaisvaltainen palvelukonsepti ja asiakkaan päästövähennykset.”

Sitran kokoama lista esittelee 41 edelläkävijäyritystä, jotka tarjoavat kiertotalousratkaisuja globaaliin kestävyyskriisiin.

Lista on jatkoa huippusuositulle Kiertotalouden kiinnostavimmat -listalle, jota Sitra on päivittänyt vuodesta 2017. Tuona aikana kiertotalous on noussut Suomessa yksittäisen edelläkävijäyritysten toiminnasta kannattavaksi liiketoiminnaksi yhä useammalle yritykselle.

Uusi lista osoittaa, että Suomessa on tapahtunut kiertotalouden kehitysloikka. Meiltä löytyy yrityksiä ja ratkaisuja, jotka ovat edelläkävijöitä myös kansainvälisesti”, kertoo Sitran projektijohtaja Kari Herlevi.

Kiertotalouden kiinnostavimmat 2.1 -listalle haki 168 yritystä, joista Sitran ja sen sidosryhmien kiertotalousasiantuntijoista koostuva raati valitsi mukaan 41 kiinnostavinta. Valitut yritykset edustavat eri toimialoja ja kiertotalouden viittä liiketoimintamallia.

Lue aiheesta lisää:

Uutinen: Uudelle Kiertotalouden kiinnostavimmat 2.1 -listalle nousi 41 suomalaista edelläkävijäyritystä

Artikkeli: Tässä ne ovat – 41 kiinnostavaa kiertotalousyritystä Suomesta

Yrityskohtaiset artikkelit: Valtavalo taistelee kertakäyttökulttuuria vastaan vaihdettavan valonlähteen valaistusratkaisuilla: “EU-lainsäädäntö mukailee vihdoin sitä viestiä, jota olemme vieneet eteenpäin jo vuosia”

 

Lue myös muista ajankohtaisista aiheistamme täältä.

Haluatko lukea näitä lisää?

Tilaa suosittu uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa valaistusasioista suoraan sähköpostiisi.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!