Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

G4 Regular

Kotimainen vaihdettava valonlähde

ÄÄRIMMÄISTÄ KESTÄVYYTTÄ
MYÖS HAASTAVIIN OLOSUHTEISIIN

Kilpaileva LED-valoputki vaihdetaan keskimäärin kolme kertaa ja loisteputki jopa 10 kertaa useammin. Pitkä käyttöikä tuo huomattavia säästöjä asennus- ja huoltokuluihin.

Valtavalo G4 LED-valoputki oli markkinoiden ensimmäinen välkkymätöntä valoa tuottava EN/IEC 62776 standardin mukainen LED-valoputki. Tutkimusten mukaan valojen välkkyminen voi aiheuttaa ihmiselle monenlaisia terveyshaittoja, kuten päänsärkyä, aivojen stressaantumista, keskittymiskyvyn puutetta ja levottomuutta. Valtavalo G4 tuottaa välkkymätöntä hyvälaatuista valoa ja edistää näin ihmisen terveyttä ja hyvinvointia.

Valtavalon LED-valoputket ovat kotimaisia avainlipputuotteita – ne valmistetaan Suomessa automatisoidulla tuotantolinjalla standardin EN 62776 mukaisesti. Tuotantoprosessin päätteeksi jokaisen LED-valoputken sähkö- ja valo-ominaisuudet testataan tarkoin, minkä vuoksi asiakas voikin olla varma tuotteen ensiluokkaisesta laadusta.

Käyttöympäristöön soveltuva valaisinrunko yhdistettynä pitkäikäiseen vaihdettavaan valonlähteeseen muodostaa laadukkaan ja ekologisen ratkaisun, joka säästää luontoa ja rahaa. Huolto- ja ylläpitokustannukset pienenevät merkittävästi, sillä valaistuksen päivittäminen käy helposti vain vaihtamalla runkoon uuden valonlähteen. Nopeaa, helppoa ja kustannustehokasta!

Miksi Valtavalo G4?

Standardisoitu vaihdettava valonlähde

Kansainvälinen standardi EN62776 takaa LED-valoputkien saatavuuden nyt ja tulevaisuudessa. Kun valaistus toteutetaan standardin mukaisesti valmistetulla valonlähteellä, voidaan valonlähde vaihtaa uuteen valmistajasta riippumatta.

Pitkä elinkaari

Täysin automatisoitu tuotanto- ja testausprosessi takaa tuotteen erittäin tasaisen laadun ja luotettavuuden sekä pitkän elinkaaren – 125 000 tuntia (L70B50/Ta25°C) ja  7 vuoden takuu.

Välkkymätön valo

Välkkymättömyydellä on todettu olevan positiivinen vaikutus työhyvinvointiin sekä vähentävän erityisesti teollisuudessa tapahtuvia työtapaturmia. G4 LED-valoputki tuottaa välkkymätöntä, hyvälaatuista valoa, jonka välkyntäprosentti on <5%. Tyypillisesti LED-valoputken välkyntäprosentti on noin 30%.

Valmistetaan Suomessa

G4 LED-valoputket valmistetaan täysautomaattisella tuotantolinjastolla Valtavalon omalla tehtaalla. Kotimainen avainlipputuote.

G-sarjan LED-valoputket.

Ladattavat tiedostot

Tuotekortin ja muun tuotteeseen liittyvän materiaalin löydät alta.

G4 LED-valoputken tuote-esite
Lataa tuote-esite käyttöösi tästä.
4.2.2022/1,48 Mt/pdf

KIINNOSTUITKO?

Tutustu vielä valaisinrunkomallistoomme tai ota suoraan yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tiloihinne sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!