Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

E3 Regular

Kotimaiset vaihdettavat valonlähteet

E3 LED-VALOPUTKILLA
MERKITTÄVIÄ KUSTANNUSSÄÄSTÖJÄ

E3 LED-valoputken avulla olemassa olevan valaistusjärjestelmän voi päivittää viimeisimpään LED-tekniikkaan helposti ja nopeasti – vaihtamatta kuitenkaan koko valaisinta.

Valtavalo® E3 LED-valoputki tuo merkittäviä kustannussäästöjä perinteiseen G13-kantaiseen loisteputkeen verrattuna: 64 000 tunnin käyttöikä ja kilpailukykyinen hinta takaavat lyhyen takaisinmaksuajan. E3 tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun mm. toimistojen ja muiden liiketilojen laadukkaan yleisvalaistuksen toteutukseen.

E3 LED-valoputket ovat kotimaisia Avanlippu-tuotteita. Ne valmistetaan täysautomaattisella tuotantolinjalla Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa. Tasaisen laadun ja luotettavuuden varmistamiseksi jokainen LED-valoputki testataan tarkoin. Asiakkaamme voivat näin olla varmoja tuotteidemme ensiluokkaisesta laadusta. E3 LED-valoputket valmistetaan standardin EN62776 mukaisesti.

Miksi E3 Regular?

Erinomainen valon laatu 

E3 LED-valoputki tuottaa yhtenäistä, korkean värintoiston (Ra > 80 tai Ra > 90) valoa, joka ei häikäise. Sen puhdas, luonnollinen, valkoinen valo sopii kaikenlaisiin ympäristöihin, joissa ihmisen pitää nähdä hyvin. Laajan valonjakonsa ansiosta (240°) Valtavalo E3 sopii erityisesti tavanomaisiin huonekorkeuksiin.

Pitkä käyttöikä 

E3 LED-valoputken elinikä, 64 000 tuntia, on pidempi kuin samassa tuotesegmentissä kilpailevien standardinmukaisten LED-valoputkien – ja noin 5 kertaa pidempi kuin perinteisen loisteputken elinikä. Valtavalo myöntää E3 LED-valoputkelle 5 vuoden takuun.

Kustannustehokas 

Kustannustehokas ratkaisu monenlaisten tilojen yleisvalaistukseen: alhaisen energiankulutuksen ja minimaalisten huoltokustannusten ansiosta myös käyttökustannukset ovat alhaiset. E3 LED-valoputken avulla olemassa olevan valaistusjärjestelmän voi päivittää viimeisimpään LED-teknologiaan helposti ja nopeasti – vaihtamatta kuitenkaan koko valaisinta.

Valmistetaan Suomessa 

E3 LED-valoputket valmistetaan Valtavalon omassa tuotantolaitoksessa viimeisintä automaatioteknologiaa käyttäen.

Valtavalo E3 LED-valoputket

Ladattavat tiedostot

Täältä voit ladata E3 LED-valoputken esitteen ja muun tuotemateriaalin.

E3 LED-valoputken tuote-esite
Lataa tuote-esite käyttöösi tästä.
10.2.2022/917,50 kt/pdf

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIMME
NIIN KERROMME LISÄÄ

Tutustu vielä valaisinrunkomallistoomme tai ota suoraan yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tiloihinne sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!