Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Mirko

Valaisinrunko vaihdettavalle valonlähteelle

Tyylikäs lineaarivalaisin vaihdettavalle valonlähteelle

Mirko on moderni ja monikäyttöinen lineaarivalaisin vaihdettavalle valonlähteelle. Muotoilultaan tyylikäs valaisin soveltuu erinomaisesti esimerkiksi myymälä- ja toimistovalaistukseen sekä julkisiin tiloihin. Valaisin toimitetaan vakiona korkean valotehokkuuden säilyttävällä häikäisysuojaritilällä. Vaihtoehtoisesti saatavana myös opaalikuvulla. Vakiovärinä on valkoinen – tilauksesta valaisin on saatavana myös harmaana ja mustana.

Valaisimessa käytetään vaihdettavana valonlähteenä standardin EN 62776 mukaisia LED-valoputkia, jotka voidaan vaihtaa uuteen valmistajasta riippumatta. Suosittelemme valonlähteeksi valovoimaisia Valtavalo G5 LED-valoputkia. Kun valonlähteeksi valitaan G5-tuoteperheestä himmennettävä G5 Dimmable LED-valoputki, valaisinta voidaan himmentää suoraan erillisellä LED-himmentimellä (trailing edge). Vaihtoehtoisesti SwitchDim tai DALI -ohjausta varten valaisin voidaan toimittaa himmennettävällä LED-valoputkella ja ohjausyksiköllä varustettuna. Itse valaisinrunko on lähes huoltovapaa, ja jatkossa valaistuksen huoltaminen ja uusiminen onnistuu helposti ja nopeasti valonlähdettä vaihtamalla.

LED-valaisimet / Mirko-valaisin vaihdettavalla valonlähteellä.

Ladattavat tiedostot

Voit ladata valaisimen tuotemateriaalin alta.

Valaisimen tuotekortti
Tuotekortista löydät valaisimen tekniset tiedot. Voit ladata tuotekortin käyttöösi täältä.
23.10.2020/227,87 kt/pdf

TUTUSTU VALONLÄHTEISIIN

Tutustu valaisimiin sopiviin valonlähteisiin – teollisuuslaatuisiin G-sarjan valonlähteisiin ja ammattilaadun E-sarjan valonlähteisiin.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!