Kundtjänsten är öppen vardagar kl. 8-16 +46 (0)10 410 35 60
Kundtjänsten är öppen vardagar kl. 8-16 +46 (0)10 410 35 60

Belysning i motionslokaler

Högkvalitativa LED-lösningar för professionellt bruk

HÖGKLASSIG BELYSNING I MOTIONSLOKALER
BLÄNDAR INTE

När man tränar eller spelar snabba spel behövs bra belysning för att se både redskapen och i lokalen.

I motionslokalers belysning betonas betydelsen av ett jämnt och bländfritt ljus. Det förbättrar såväl utövarnas som åskådarnas sikt, säkerhet och trivsel. Dessutom ska mängden ljus vara tillräcklig, så att belysningen kan ge tillräckligt med ljus ända ned till planens yta, oberoende av gren. Forskningen visar att god belysning har uppiggande fysiologiska effekter.

Belysningens andel av motionscenters energiförbrukning är stor, och med energieffektiva LED-armaturer sänks energiförbrukningen betydligt. Även de lägre underhållskostnaderna sparar pengar. Valtavalos lösningar med utbytbar ljuskälla är långlivade och nästan underhållsfria – i de flesta fall uppdateras belysningen enkelt och snabbt endast genom att byta ljuskälla.

Som belysning i motionslokaler lämpar sig särskilt väl Game-armatur med G-seriens högklassiga LED-ljuskällor med bollskyddsgaller. Belysningen kan också ordnas med Prima plus eller Prima trio -armaturer.

EN NÖJD KUND 
ÄR VÅRT BÄSTA VISITKORT

Vi kanske inte kan övertyga dig om hur väl våra LED-lösningar fungerar, men det kanske våra nöjda kunder kan?

Super att kunna förbättra både ljus och energiförbrukning med befintliga armaturer. Kunderna uppskattar verkligen den nya belysningen som ger betydligt bättre kontraster på tennisbanorna. Vi är helnöjda!
- Magnus Lassi, Sportarenan AB, Göteborg, Sverige
Vi bytte till Valtavalo LED-belysning på grund av energibesparingarna och livslängden. Effekten av den nya belysningen syns framför allt i elräkningen. Besparingarna från enbart belysningsuppgraderingen är upp till 80%.
- Jukka Mustonen, CEO, MyFit/Prosperus Finland Oy

KONTAKTA VÅR FÖRSÄLJNING
SÅ BERÄTTAR VI MER!

Kontakta våra belysningsexperter så planerar vi tillsammans en helhet för era lokaler! Eller ta del av våra mångsidiga referenser.

Kontakta oss

Prata med våra belysningsrådgivare

Våra belysningsrådgivare är även tillgängliga för online-möten. Boka ditt möte redan idag!