Kundtjänsten är öppen vardagar kl. 8-16 +46 (0)10 410 35 60
Kundtjänsten är öppen vardagar kl. 8-16 +46 (0)10 410 35 60

Belysning i parkeringshus

Högkvalitativa LED-lösningar för professionellt bruk

SÄKER OCH ENERGIEFFEKTIV
BELYSNING I PARKERINGSHUSET

En bra belysning är säker och energieffektiv och möjliggör ett gott trafikflyt i parkeringshuset.

Viktiga egenskaper hos belysningen i parkeringshus är ett så jämnt ljus som möjligt, lång livslängd samt att armaturerna är lätta att rengöra och underhålla. En bra belysning är säker och energieffektiv och möjliggör ett gott trafikflyt i parkeringshuset. Allmänbelysningen i ett parkeringshus ska vara i genomsnitt minst 75 lux och dessutom behövs vid infart och utfart s.k. anpassningsområden med högre luxnivå, cirka 300 lux.

Av armaturer i parkeringshus krävs kvalitet och hållbarhet eftersom lokalen är kall, fuktig, dammig och smutsig. Prima Plus (IP66, IK10) och G-seriens (G4 och G5) ljuskällor uppfyller utan problem alla ovan nämnda krav. I exempelvis många av Sveriges Aimo Park (tid. Q-Park) parkeringshus har man installerat Prima Plus-armaturkroppar med G4 eller G5 LED-lysrör som ljuskälla. Orsaken till uppdateringarna har varit armaturernas lättskötthet och långa livslängd.

EN NÖJD KUND 
ÄR VÅRT BÄSTA VISITKORT

Vi kanske inte kan övertyga dig om hur väl våra LED-lösningar fungerar, men det kanske våra nöjda kunder kan?

Via partner levererar Valtavalo belysning till oss av hög kvalité och till bra pris.
- Matias Åkesson, Inköpsansvarig, Aimo Park Sverige
Vi är mycket nöjda med det ljusa intrycket i affären. Utöver att spara energi minskar de högklassiga inhemska LED-lysrören behovet av belysningsunderhåll.
- Hannu Tauriainen, Prisma-Stormarknad, Hollola, Finland
Förutom en tydlig förbättring av energieffektiviteten ville vi modernisera belysningsnivån i butiken samt avsevärt öka lux-nivån jämfört med det gamla ljuset med traditionella lysrör. På grund av dessa faktorer samt en enkel och smidig uppdatering av våra befintliga armaturer valde vi Valtavalos mest effektiva LED-lysrör.
- Keijo Tuikka, Prisma-Stormarknad, Kajaani, Finland
Den nya belysningen på kajen upplevs som mycket klarare och ljusare mot det gamla. Personalen som arbetar där regelbundet är mycket nöjda över bytet. Skillnaden är som natt och dag som en medarbetare uttryckte sig.
- Leif Byrstrand, PostNord Sverige AB, Hallsberg, Sverige
Förutom de betydande 60% energibesparingarna märkte vi att LED-rören uppnår 25% högre ljusstyrka än T8-lysrören som tidigare användes i terminalen.
- Pekka Simonen, Director Corporate Real Estate Finland, DHL Freight (Finland) Oy

KONTAKTA VÅR FÖRSÄLJNING
SÅ BERÄTTAR VI MER!

Kontakta våra belysningsexperter så planerar vi tillsammans en helhet för era lokaler! Eller ta del av våra mångsidiga referenser.

Kontakta oss

Prata med våra belysningsrådgivare

Våra belysningsrådgivare är även tillgängliga för online-möten. Boka ditt möte redan idag!