Kundtjänsten är öppen vardagar kl. 8-16 +46 (0)10 410 35 60
Kundtjänsten är öppen vardagar kl. 8-16 +46 (0)10 410 35 60

Kontorsbelysning

Högkvalitativa LED-lösningar för professionellt bruk

RÄTT BELYSNING
ÖKAR TRIVSELN OCH HÖJER PRODUKTIVITETEN

Kontorsanställda tillbringar i genomsnitt hälften av sin vakna tid på jobbet. Det innebär att trivseln i arbetsmiljön har en stor inverkan på arbetshälsan och produktiviteten.

En väl planerad och genomförd kontorsbelysning förbättrar produktiviteten och beaktar olika behov av belysning i olika situationer. Otillräcklig belysning eller s.k. osynligt flimmer kan orsaka huvudvärk, nack- och ryggbesvär eller att ögonen tröttas. Genom att välja högklassigt flimmerfritt LED-ljus i kontoret, kan dessa symtom minskas. Utmärkande för god kontorsbelysning är en tillräcklig ljusmängd, enhetlig och jämn belysning på arbetsområdena samt bländ- och flimmerfritt ljus.

Kontorets belysning omfattar entréhallar, korridorer, sociala utrymmen, kontors- och konferensrum, och belysningsplanen utarbetas separat för varje område. I synnerhet i fönsterlösa kontorslokaler är det mycket viktigt med en högklassig belysning som efterliknar dagsljuset.

I Valtavalos produkturval finns flera armaturalternativ (till exempel Uniqa, Uniqa för direkt/indirekt ljus, infällbara Uniqa eller Beat) för olika behov i kontorslokaler. Det lönar sig att förse armaturerna med G-seriens LED-ljuskällor som i praktiken ger flimmerfritt ljus och på så vis hjälper att förbättra medarbetarnas arbetshälsa. Dessutom kan rörelsedetektorer användas specifikt på de enskilda arbetsplatserna för maximal energibesparing.

EN NÖJD KUND
ÄR VÅRT BÄSTA VISITKORT

Vi kanske inte kan övertyga dig om hur väl våra LED-lösningar fungerar, men det kanske våra nöjda kunder kan?

Den nya belysningen på kajen upplevs som mycket klarare och ljusare mot det gamla. Personalen som arbetar där regelbundet är mycket nöjda över bytet. Skillnaden är som natt och dag som en medarbetare uttryckte sig.
- Leif Byrstrand, PostNord Sverige AB, Hallsberg, Sverige
Vi har använt Valtavalos LED-lysrör i några år nu och fann dem hållbara och med ett bra ljus. Vi har gjort betydande besparingar med lägre drifts- och underhållskostnader.
- Markus Snellman, Tekniska direktör, Oy Snellman AB, Finland
Vi har gott om ljus nu och det är av hög kvalitet, så alla detaljer stämmer väl överens. Även våra kunder tackar oss för butikens ljusa nya utseende.
- Sampo Valtonen, Bilhandelschef, Pörhön Autoliike Oy, Finland
Super att kunna förbättra både ljus och energiförbrukning med befintliga armaturer. Kunderna uppskattar verkligen den nya belysningen som ger betydligt bättre kontraster på tennisbanorna. Vi är helnöjda!
- Magnus Lassi, Sportarenan AB, Göteborg, Sverige
Vi är jättenöjda med belysningen. Det blev ljusare i hela butiken samt att vi gynnar miljön med tanke på den långa hållbarhet och låga energiförbrukningen som ljuskällorna har.
- Lars Wiss, Handlare, Hemköp Bollebygd, Sverige

KONTAKTA VÅR FÖRSÄLJNING
SÅ BERÄTTAR VI MER!

Kontakta våra belysningsexperter så planerar vi tillsammans en helhet för era lokaler! Eller ta del av våra mångsidiga referenser.

Kontakta oss

Prata med våra belysningsrådgivare

Våra belysningsrådgivare är även tillgängliga för online-möten. Boka ditt möte redan idag!