Kundtjänsten är öppen vardagar kl. 8-16 +46 (0)10 410 35 60
Kundtjänsten är öppen vardagar kl. 8-16 +46 (0)10 410 35 60

Armaturer med utbytbar ljuskälla

Armaturkropp och utbytbar ljuskälla i ett paket

ARMATURKROPP OCH

UTBYTBAR LJUSKÄLLA I ETT PAKET

För att göra det enkelt att välja rätt bland alla olika möjligheter vi erbjuder så har vi satt ihop färdiga paket med armatur och ljuskälla.

Kombinationerna är en smart lösning som ger dig en underhållsfri belysning under lång tid framöver. När det är dags för utbyte nästa gång räcker det med att byta lysröret istället för hela armaturen. Precis som man gjorde förr. Med vårt breda produktsortiment av olika armaturer och lysrörsmoduler i olika färgtemperaturer, ljusstyrkor, och spridningsvinklar kan vi tillgodose belysningsbehoven inom såväl den offentliga som privata sektorn.

FLER MÖJLIGHETER

Vårt sortiment omfattar också ett mångsidigt urval av armaturer som kan kombineras med den önskade utbytbara ljuskällan, beroende på förhållandena och belysningsbehoven.

Med ett stort sortiment av olika armaturer och ljuskällor, med olika prestanda och specifikationer, så finns det oftast en lösning eller kombination tillgänglig för så gott som alla behov. Se vårt utbud av armaturer nedan och kontakta oss om du är i behov av något som du inte hittar här.

Kontakta oss

Prata med våra belysningsrådgivare

Våra belysningsrådgivare är även tillgängliga för online-möten. Boka ditt möte redan idag!