Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Valtavalon syystempaus tuo parempaa valoa sellaista tarvitsevaan julkiseen tilaan

6.10.2015

Suomessa vietetään valtakunnallista Energiansäästöviikkoa 5-9.10.2015. Energiansäästöviikon kunniaksi Valtavalo on käynnistänyt kilpailun, jossa kuka tahansa voi ilmoittaa parempaa valaistusta tarvitsevan julkisen tilan lähiympäristöstään. Voittajaksi valittu tila valaistaan Valtavalon energiatehokkaalla LED-valaistuksella, ja myös ehdotuksen tekijä palkitaan.

Valtavalolla tehdään energiansäästötyötä joka päivä tarjoamalla asiakkaille energiatehokkaita valaistusratkaisuja. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, miten mittavia energiansäästöjä voidaan saavuttaa pelkästään päivittämällä vanha valaistus LED-tekniikkaan? Suurin yksittäinen sähköenergian kuluttaja kiinteistössä on usein valaistus, jonka osuus kaikesta kulutetusta energiasta voi olla jopa kolmannes. Vanhaan ratkaisuun verrattuna LED-valoputkilla saavutettava energiansäästö on valaistuksessa 50-90 %, verrokkivalonlähteen tyypistä ja iästä riippuen.

Valtavalo on jo vuosien ajan toiminut edelläkävijänä ja esimerkkinä muille alan toimijoille tekemällä yrityksen arvoihin pohjautuen ympäristötietoisesti kestäviä valintoja. Tuotteet valmistetaan energiatehokkaassa tuotantolaitoksessa, jossa käytetään ympäristöystävällisiä valmistustapoja sekä kierrätettäviä tuote- ja pakkausmateriaaleja.

Yrityksen merkittävin ympäristöteko on laajalle levinneet Valtavalo LED-valoputket, jotka ovat säästäneet asiakkaiden tiloissa käytettynä paitsi energiaa, myös valtavan määrän hiilidioksidipäästöjä. Elinkaarensa aikana yksi LED-valoputki säästää n. 1500 kWh, joka on hiilidioksidiksi muutettuna 310,5 kg. Lisäksi elinkaarensa päätteeksi Valtavalo LED-valoputken materiaaleista yli 95% on helposti kierrätettävissä.

Laskelmien mukaan Valtavalo LED-valoputkien avulla on tähän mennessä säästetty yli 84 miljoonaa kWh energiaa ja yli 17 miljoonaa kiloa hiilidioksidipäästöjä. Säästetty energia- ja hiilidioksidimäärä vastaa 121 872 kappaletta edestakaisia Oulu-Helsinki –lentoja tai 20 425 kappaletta Helsinki-New York –lentoja!

Lisätietoja energiansäästöviikosta:
www.energiansaastoviikko.fi

Haluatko lukea näitä lisää?

Tilaa suosittu uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa valaistusasioista suoraan sähköpostiisi.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!