Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Valtavalo Oy vahvistaa asemiaan Ruotsin valaistusmarkkinoilla

1.9.2017

Suomalainen LED-valoputkien valmistaja Valtavalo Oy tehostaa toimintojaan Ruotsissa. Yritys on toiminut Ruotsissa vuodesta 2015, ja saavuttanut siellä merkittävää kasvua. Nyt Valtavalo on perustanut Ruotsiin sivutoimipisteen, jonka toimitusjohtajana on aloittanut Valtavalon palveluksessa aiemminkin toiminut pitkän linjan valaistusosaaja Martin Persson. Valtavalon maajohtajana toiminut Kim Zetterberg siirtyy uusiin tehtäviin syyskuun alussa.

Ruotsin sivutoimipisteen on määrä työllistää Persson mukaan lukien viisi henkilöä vielä vuoden 2017 aikana ja jatkaa nopeaa kasvua tulevina vuosina.

Ruotsissa menestyksekkäästi Valtavalon jälleenmyyjänä toimineen Nurpak AB:n Lars ja Henrik Rundqvist siirtyvät myös syyskuusta alkaen Valtavalon palvelukseen. Lisäksi Valtavalo on rekrytoimassa kahta avainasiakaspäällikköä vahvistamaan myyntiä. Näillä toimenpiteillä Valtavalo tavoittelee merkittävää jalansijaa Ruotsin valaistusmarkkinoilla. Vahvistuneen organisaation on määrä erityisesti tukea valittuja strategisia kumppaneita Valtavalon tuotteiden myynnissä.

Voimakkaan kasvun hakeminen Ruotsista on meille luonteva seuraava askel. Maa on lähellä ja meillä on maassa vankka asiakaspohja ja jo pitkään jatkunut hedelmällinen yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa”, Valtavalo Oy:n toimitusjohtaja Markku Laatikainen kuvaa yrityksen tuoretta laajenemista.

Valtavalo valmistaa LED-valoputkensa Suomessa omassa tuotantolaitoksessa. Erityisesti teollisuusasiakkaiden käyttämää ja useita vertailuja voittanutta yrityksen lippulaivatuotetta, erittäin pitkäikäistä G-sarjan LED-valoputkea, on valmistettu Suomessa vuodesta 2012 alkaen. Vuoden 2016 loppupuoliskolla Kajaanin tuotantotiloihin pystytettiin toinen täysautomaattinen linjasto uutta ammattilaisille suunnattua E3 LED-valoputkea varten. Linjastojen yhteenlaskettu kapasiteetti on noin 2 miljoonaa LED-valoputkea vuodessa.

Ruotsin markkinassa on erityistä kiinnostusta Valtavaloa ja laadukkaita, erinomaisen elinkaariarvon tarjoavia LED-valaistusratkaisujamme kohtaan. Erityisesti uudisasennuksissa korostuvat vaihdettavan LED-valonlähteen hyödyt”, Martin Persson, Valtavalon Ruotsin sivutoimipisteen toimitusjohtaja, kertoo.

Valtavalon tuoterepertuaari kattaa kaikki ammattivalaistuksen tarpeet, kun puhutaan perinteisen loisteputken korvaamisesta. Uudis- ja saneerauskohteisiin Valtavalo voi puolestaan toimittaa LED-valoputket yhdessä soveltuvan valaisinrungon kanssa. Valaisinrunkoja on kaikkeen ammattikäyttöön toimistovalaistuksesta maatalouteen tai teollisuuteen.

Paikallinen organisaatio luo meille tarvittavat resurssit yhä kiihtyvään kasvuun ja mahdollistavat sen, että voimme palvella asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme entistäkin paremmin”, jatkaa Persson.

Haluatko lukea näitä lisää?

Tilaa suosittu uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa valaistusasioista suoraan sähköpostiisi.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!