Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Kustannustehokkuutta ja kilpailukykyä energiatehokkailla LED-valoputkilla

5.5.2015

Miltä kuulostaisi, jos sinulla olisi mahdollisuus hankkia yrityksesi tiloihin energiatehokas LED-valaistus ilman investointi- tai asennuskuluja ja sijoittaa valaistushuolista vapautuvat resurssit ydinliiketoimintaasi seuraavan viiden vuoden ajaksi? Valtavalo Vaivaton –palvelun avulla se onnistuu!

Vanhojen loisteputkien päivittäminen energiatehokkaaseen LED-valaistukseen on perinteisesti vaatinut yritykseltä suuria kertainvestointeja, minkä vuoksi loisteputket ovatkin jääneet välkkymään monen hallin ja toimiston kattoon. Suomalaisen Valtavalo Oy:n vastikään lanseeraaman Valtavalo Vaivaton –palvelun avulla valaistuksen voi nyt uusia kuukausimaksullisena palveluna, ilman kertainvestointeja, ja jopa niin, että se tuo yritykselle ensi hetkestä alkaen huomattavia säästöjä.

Valtavalo Vaivaton –palveluun kuuluu veloitukseton alkukartoitus, jossa selvitetään valaistuksen nykytaso ja tehdään suunnitelmat valaistuksen parantamiseksi. Palvelu toteutetaan markkinoiden pitkäikäisimmillä LED-valoputkilla, sisältäen asennuksen ja ylläpidon. Käytännössä Valtavalo huolehtii asiakkaan tilojen valaistuksesta viiden vuoden sopimuskauden ajan.

Valtavalo Vaivattoman kustannukset ovat asiakkaalle lähes poikkeuksetta huomattavasti pienemmät kuin nykyisen valaistuksen kustannukset – palvelu on siis jo asiakkaan budjetissa sähkölaskun muodossa. Syntyvät säästöt muodostuvat pienemmästä sähkönkulutuksesta, valaistukseen sidotun pääoman vapautumisesta sekä ylläpito- ja huoltokustannusten poistumisesta.

Valtavalo Oy:n toimitusjohtaja Markku Laatikainen mainitsee esimerkkinä logistiikka-alan yrityksen, jossa säästöt Valtavalo Vaivaton –palvelumallilla ovat merkittävät.

Vanhan loisteputkivalaistuksen kuukausikustannus on n. 2450 euroa/kk. Valtavalo Vaivattoman kuukausimaksut sekä LED-valaistuksen sähkökulut ovat yhteensä alle 1000 euroa/kk. Näin ollen viiden vuoden sopimuskaudella säästöä syntyy lähes 70 000 euroa”, Laatikainen havainnollistaa.

Valtavalo Vaivaton säästää myös luontoa

Valtavalo haluaa tehdä kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita, jotka säästävät luontoa. Tuotteet valmistetaan Suomessa ympäristöystävällisillä menetelmillä ja pakataan kierrätettyihin ja kierrätettäviin materiaaleihin. LED-valoputki itsessään säästää elinkaarensa aikana valtavan määrän energiaa ja hiilidioksidia.

Valomainonnan ammattilaisen Imagon Oy:n Kajaanin tuotantotiloihin hankittiin keväällä 2015 LED-valoputket Valtavalo Vaivaton –palvelun myötä.

Käytetyn palvelun ekologisuus on meille tärkeää, eikä tietenkään haittaa että säästämme samalla huomattavan summan rahaa!”, Imagon Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Mika Okkonen kertoo.

Myös Vuokatin Angry Birds –sisäliikuntapuistossa on jo jonkin aikaa liikuttu turvallisessa ja energiaa säästävässä LED-valossa.

Meillä arjen pyörittäminen vie kaiken energian, eikä aikaa paneutua kaikkiin kiinteistötekniikan yksityiskohtiin aina ole. Valtavalo Vaivaton -palvelu sopi meille erityisen hyvin ja hulluahan se olisi ollut ratkaisusta kieltäytyäkään kun säästöt alkavat heti ilman riskiä”, Vuokatti Superparkin toimitusjohtaja Taneli Sutinen toteaa.

Haluatko lukea näitä lisää?

Tilaa suosittu uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa valaistusasioista suoraan sähköpostiisi.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!