Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Aki Sarajärvi Valtavalo Oy:n liiketoimintajohtajaksi

5.10.2022

Aki Sarajärvi on nimitetty lokakuun alusta alkaen Valtavalo Oy:n liiketoimintajohtajaksi. Hänen vastuullisena tehtävänään on erityisesti Valtavalon kotimaan liiketoimintojen kehitys ja myynnin johtaminen. Ennen siirtymistään Valtavalolle, Sarajärvi on toiminut kehitys- ja johtotehtävissä eri toimialoilla. Hän pitää asemapaikkanaan Valtavalon pääkonttoria Oulussa.

Valtavalolla on pitkä kokemus LED-valaistuksesta ja tuotteet ovat erittäin laadukkaita. Lisäksi täällä on jo pitkään huomioitu ympäristöasiat ja kestävän kehityksen periaatteet”, Aki Sarajärvi taustoittaa.

Haluan kehittää tiimistäni todellisia valaistuksen asiantuntijoita, jotka pystyvät tunnistamaan asiakkaan tarpeet entistä paremmin ja näin löytämään sopivan ratkaisun valaistuksen parantamiseksi. Teemme maailmasta valoisamman paikan elää niin työntekijöille, yrityksille kuin meidän jälkipolvillemmekin”, hän jatkaa.

Valtavalo Oy:n toimitusjohtaja Tuukka Prykärin mukaan Sarajärven vahvalle toimialaosaamiselle on yrityksessä käyttöä.

Toukokuussa päättyneellä tilikaudella pääsimme takaisin kannattavan kasvun uralle erityisesti kotimaan myyntiä nopeammin kasvaneen viennin ansiosta, ja ensimmäistä kertaa yrityksemme historiassa vienti oli kotimaan myyntiä suurempi. Olemme innoissamme tästä mahdollisuudesta ja odotamme Akin vahvan toimialaosaamisen ja pitkän kokemuksen nostavan kotimaan myynnin uudelle tasolle ja kehittävän liiketoimintaamme edelleen”, toteaa Prykäri tyytyväisenä.

Valtavalo valmistaa Kajaanin tehtaallaan kotimaisia, energiatehokkaita ja pitkäikäisiä LED-valonlähteitä sekä toimittaa asiakkailleen vaihdettavaan valonlähteeseen perustuvia kokonaisratkaisuja, jotka auttavat alentamaan valaistuksen elinkaarikustannuksia.

Haluatko lukea näitä lisää?

Tilaa suosittu uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa valaistusasioista suoraan sähköpostiisi.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!