Hem Företaget

Vi hjälper dig att se allt i ett bättre ljus!

Valtavalo grundades 2008 för att utveckla, tillverka och distribuera energieffektiva lysrör i Finland och internationellt. En av Valtavalos grundprinciper är att koncentrera sig på stora volymer samt att ge sina kunder bästa möjliga kvalitet och service. Detta möjliggör konkurrenskraftig prissättning för ny och högkvalitativ teknik som annars ofta anses vara för dyr.

Du har kanske avstått från att övergå till LED-teknik på grund av priset. Som Nordens största tillverkare av LED-lysrör kan vi erbjuda dig förstklassiga produkter till ett kostnadseffektivt pris.

Kontakta vår representant i din region: Vi kommer gärna till ditt företag eller din organisation och presenterar våra produkter.

Policy

Samtliga Valtavalos produkter genomgår en noggrann testprocess både under utvecklingsfasen och vid tillverkningen, vilket garanterar att Valtavalos besparingslöften håller. Samtidigt säkerställer vi att produkterna är absolut säkra i användning och förenliga med gällande bestämmelser.

Valtavalos kundkrets består främst av större företag och organisationer inom den privata och offentliga sektorn. Vi ger våra kunder antingen direkt service eller håller leveranskedjan så kort som möjligt. På så sätt får även kunderna det bästa mervärdet i form av den senaste produktinformationen och prissättningen. För små och medelstora företag har vi noga utvalda partnerföretag, grossister och återförsäljare.

Ambitioner

Vi skapar framgångsrika och varaktiga kundrelationer på följande vis:

– Vi utvecklar, tillverkar och testar alla våra LED-lysrörsprodukter själva och använder endast avancerad teknik och förstklassiga komponenter.
– Vi förklarar alltid för kunderna hur prissättningen ser ut. Kunderna betalar bara för det de får.
– Vårt verksamhetssätt är rejält och ärligt, vi är lyhörda och engagerade.
– Vi tar hänsyn till miljön i all verksamhet – från materialval i tillverkningen till de elbesparingar som kunderna får.
– Vi gör vårt bästa gentemot våra kunder när det gäller frågor om lysrör.

Valtavalo i ett nötskal

– Den ledande tillverkaren av LED-lysrör i Norden
– Produktions- och logistikanläggningar i Kajaani, Finland; huvudkontor i Oulu, Finland
– Filial i Sverige, 10+ distributörer i Europa
– ISO 9001: 2015 och 14001: 2015 certifierad av SGS

Vår mission är att leverera
världens bästa LED-lysrör
på ett kostnadseffektivt sätt.

Prova sparräknaren

Valtavalos värderingar avspeglar våra gemensamma mål