Etusivu Valaistus palveluna

Hanki laadukas LED-valaistus palveluna

Sekä yritykset että julkishallinto hakevat kuumeisesti keinoja säästää kustannuksia ja parantaa kannattavuuttaan. Tiesitkö, että yksi nopeimmista keinoista säästää kustannuksissa ja vahvistaa yrityksen kassaa on valaistuksen ja sen energiatehokkuuden parantaminen?

Perinteisesti valaistuksen uudistaminen on vaatinut suuria kertainvestointeja – kun hankit valaistuksen kauttamme palveluna, alkuinvestointi on pyöreät nolla euroa. Sen sijaan pienentyneen sähkönkulutuksen ansiosta säästöt alkavat kertymään heti, ja kertyneitä varoja voit suunnata suoraan oman liiketoimintasi kehittämiseen. Fiksua, eikö totta?

Valaistus Palveluna - kuinka se toimii?

* Ei alkuinvestointia
* Energiansäästö alkaa välittömästi ja huoltokustannusten tarve poistuu
* Kuukausittainen säästö on suurempi kuin palvelun kuukausimaksu
* Kertyvät säästöt voi sijoittaa oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Kartoitus

Nykytilanteen ja säästöpotentiaalin kartoitus.Kiinnostaisiko sinua tietää säästöpotentiaalinne? Kartoitamme sen veloituksetta. Alkukartoituksessa selvitämme valaistuksen nykytason ja teemme mahdolliset valaistuksen parannussuunnitelmat. Voit säästää valaistuksen energiankulutuksesta jopa 80%, mikä voi keskisuuressa kiinteistössä tarkoittaa useita kymmeniä tuhansia euroja vuodessa.

Rahoitus

Palvelu veloitetaan kiinteällä kuukausimaksulla.Ei investointikuluja. Palvelu veloitetaan helposti budjetoitavalla kiinteällä kuukausimaksulla, joka kuitenkin jää pienemmäksi kuin nykyiset valaistuskustannukset, jolloin osa säästöistä jää omaan käyttöösi. Rahoituskumppaninamme palvelussa toimii Siemens Financial Services.

Tuotteet & Asennus

Vaihdettavan valonlähteen ratkaisu avaimet käteen -asennettuna.Valaisemme tilasi kotimaisilla vaihdettavan valonlähteen ratkaisuilla ja toimitamme valaistuksen asennettuna ja käyttövalmiina. Sen lisäksi että säästät sievoisen summan rahaa, pienennät myös valaistuksen hiilijalanjälkeä. Luonto kiittää!

Ylläpito (valinnainen)

Valaistuksen ylläpito sopimuskauden aikana.Halutessasi huolehdimme myös toimitetun ratkaisun ylläpidosta sopimuskauden aikana.

SÄÄSTÖT JOPA 80%

saastoNykyiseen valaistusratkaisuun verrattuna säästöä voi tulla jopa 80%.
Säästöä kertyy:
1) sähkönkulutuksen merkittävästä pienenemisestä
2) valaistukseen sidotun pääoman vapautumisesta
3) mahdollisen valaistuksen ohjauksen, esimerkiksi liiketunnistuksen käytöstä
4) ylläpito- ja huoltokustannusten poistumisesta.

Valaistusta Palveluna jo vuosien kokemuksella

Pohjoismainen, koko Euroopan alueella operoiva liikepaikkamainonnan ammattilainen Imagon Oy oli ensimmäisiä yrityksiä, joka hankki valaistuksen Valtavalo Vaivaton -palvelukonseptin mukaisesti. Yrityksen Kajaanin tuotantotiloissa tehtiin valaistuksen uudistus jo vuonna 2015 avaimet käteen periaatteella, ja ratkaisuun on oltu tyytyväisiä.

Meille palvelun valinta oli helppoa ja mutkatonta. Olimme toimineet Valtavalon kanssa yhteistyössä aiemminkin omissa asiakasprojekteissamme ja tiesimme tuotteet luotettaviksi. Valaistuksen uusinta oli meillä myös käytännössä jo valmiiksi budjetoituna – maksoimme nimittäin joka kuukausi sähköyhtiöille valaistuksesta enemmän kuin maksamme nyt Valtavalo Vaivattomasta ja uusien valojen sähköstä yhteensä”, Mika Okkonen, Imagon Oy:n hallituksen puheenjohtaja kertoo.

Valtavalon lupaama 70% energiansäästö on toteutunut. Lisäksi henkilöstö kokee valaistuksen parantuneen siten, että valoa on nyt aiempaa enemmän ja se on entistä laadukkaampaa”, hän jatkaa.

Imagon-Tuotanto1_OK

Hanki sinäkin tiloihisi energiatehokas LED-valaistus palveluna ja sijoita kertyvät säästöt ydinliiketoimintaasi!

Tilaa ilmainen kartoitus ja aloita säästäminen heti.

Kyllä, haluan kuulla, kuinka paljon voimme säästää.