Hem Valtavalo Bekymmersfritt

Valtavalo Bekymmersfritt – Belysning som service!

Skaffa den bästa LED-belysningen på marknaden till dina lokaler utan återbetalningstid eller investeringar och satsa de resurser som frigörs på din kärnverksamhet!

1. Boka kostnadsfri kartläggning

2. Fatt ett lätt beslut

3. Glöm belysningsbekymren

Besparingarna uppstår direkt

Både företagen och den offentliga sektorn söker febrilt efter metoder för att skära ner kostnaderna och förbättra lönsamheten. Ett av de snabbaste sätten är att förbättra belysningen och dess energieffektivitet.

Ett byte till LED-belysning har tidigare krävt stora engångsinvesteringar. Konceptet Valtavalo Bekymmersfritt förändrar detta totalt genom en energieffektiv LED-belysninsservice.

 

Valtavalo Bekymmersfritt – hur fungerar det?

Konsultation

1 konsultointiVi kartlägger kostnadsfritt din sparpotential. I kartläggningen reder vi ut belysningens nuvarande nivå och eventuella planer för att förbättra den genom relevanta mätningar och kalkyler.

Finansiering

2 rahoitusInga investeringskostnader, lätt att budgetera tack vare den fasta månadsavgiften. Utgifterna betalar sig från första dagen genom att akumulerad energibesparing så att du får pengar över till att investera i annat.

Produkter och installation

3_tuotteet_asennusMed Valtavalo Bekymmersfritt löses belysningen i dina lokaler med de bästa LED-lysrören på marknaden. Alla produkter levereras installerade. Tjänsten omfattar montörens arbetskostnader, resekostnader och hyra av en skylift.

Underhåll

4 ylläpitoServicen omfattar också underhåll av den levererade lösningen. Vi garanterar att produkterna fungerar under avtalsperioden.

BESPARINGAR PÅ UPP TILL 50%

saastoBesparingarna skapas av den stora energibesparingen, frigörandet av det kapital som bundits till belysningen samt elimineringen av underhålls- och servicekostnader.

Låt oss fixa det - fokusera på det väsentliga

Valtavalo Bekymmersfritt är en komplett lösning för outsourcing av belysningen. Oavsett om ditt problem handlar om konkurrensutsättning av belysningen, insamling av investeringskapital eller underhåll, så kan du sluta bekymra dig och låta oss ta hand om alla belysningsfrågor under de kommande åren. Utöver dina nerver sparar du också en hel del pengar.

All vår energi går åt till att hålla vardagen i rullning. Vi har inte tid att sätta oss in i alla fastighetstekniska detaljer. Servicen passade oss utmärkt bra och det hade ju varit dumt att säga nej, då besparingarna sätter i gång omedelbart och utan risk.” förklarar vd Taneli Sutinen från Vuokatti Superpark på tal om de omständigheter som ledde till valet av Valtavalo Bekymmersfritt.

Valtavalo Bekymmersfritt underlättar hanteringen av stora belysningshelheter genom att erbjuda kompletta outsourcingtjänster för en avtalsperiod på 5 år åt gången. Belysningslösningen faktureras med 3 månaders intervall, och belysningskostnaderna kan avdras i beskattningen. Dessutom blir belysningskostnaderna lättare att hantera och budgetera.

Besparingarna beror på en lägre elförbrukning, frigörelse av det kapital som bundits till belysningen samt eliminering av underhålls- och servicekostnaderna. Du får all nytta av besparingarna, och dessutom är belysningsserviceavgiftens leasinghyresandel avdragsgill i beskattningen. Valtavalo ger också en spargaranti, vilket innebär att servicedebiteringen alltid är betydligt lägre än de besparingar som uppstår.

Intresserad?

Boka kostnadsfri kartläggning och börja spara genast!

Lämna en kontaktbegäran och boka kostnadsfri kartläggning