Etusivu Valtavalo Vaivaton

Valtavalo Vaivaton – LED-valaistus palveluna

Hanki markkinoiden paras LED-valaistus tiloihisi ilman takaisinmaksuaikaa tai investointia ja sijoita vapautuvat resurssit ydinliiketoimintaasi!

1. Tilaa maksuton kartoitus
2. Tee helppo päätös
3. Unohda valaistushuolet

Säästäminen alkaa heti

Sekä yritykset että julkishallinto hakevat kuumeisesti keinoja säästää kustannuksia ja parantaa kannattavuuttaan. Yksi nopeimmista keinoista on valaistuksen ja sen energiatehokkuuden parantaminen.

Siirtyminen LED–teknologiaan valaistuksessa on perinteisesti vaatinut suuria kertainvestointeja. Valtavalo Vaivaton –konsepti muuttaa tämän täydellisesti tarjoamalla Valtavalon energiatehokkaan LED–valaistuksen palveluna.

 

Valtavalo Vaivaton – kuinka se toimii?

Konsultointi

1 konsultointiKartoitamme säästöpotentiaalisi veloituksetta. Alkukartoituksessa selvitetään valaistuksen nykytaso ja tehdään mahdolliset valaistuksen parannussuunnitelmat yhdessä asianmukaisten mittausten ja laskelmien kanssa.

Rahoitus

2 rahoitusEi investointikuluja, helposti budjetoitava kiinteä kuukausimaksu. Alat maksaa rahoitusta takaisin heti kertyvillä energiansäästöillä ja jopa niin, että osa säästöistä jää omaan käyttöösi.

Tuotteet & Asennus

3_tuotteet_asennusValtavalo Vaivattomassa tilasi valaistaan markkinoiden parhailla LED-valoputkilla. Kaikki tuotteet toimitetaan asennettuina. Palvelu sisältää asentajan työt, matkakulut, päivärahat ja nostinvuokran.

Ylläpito

4 ylläpitoValtavalo Vaivaton sisältää myös toimitetun ratkaisun ylläpidon. Takaamme tuotteiden toiminnan sopimuskaudella.

SÄÄSTÖT JOPA 50%

saastoSyntyvät säästöt muodostuvat sähkönkulutuksen dramaattisesta laskusta, valaistukseen sidotun pääoman vapautumisesta sekä ylläpito- ja huoltokustannusten poistumisesta.

Imagon Oy säästää vaivattomasti

Pohjoismainen, koko Euroopan alueella operoiva liikepaikkamainonnan ammattilainen Imagon Oy valitsi Valtavalo Vaivattoman. Yrityksen Kajaanin tuotantotiloihin asennettiin LED-valoputket Valtavalo Vaivaton -palvelukonseptin mukaisesti, avaimet käteen periaatteella.

Lue täältä mitä mieltä Imagonilla ollaan ratkaisustamme.

Imagon-Tuotanto1_OK

Kiinnostuitko?

Tilaa ilmainen kartoitus ja aloita säästäminen heti.

Jätä yhteydenottopyyntö ja tilaa ilmainen kartoitus!