Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

G5 Regular

Kotimaiset vaihdettavat valonlähteet

KOTIMAINEN VAIHDETTAVA LED-VALONLÄHDE

ENTISTÄKIN VALOVOIMAISEMPANA

Pitkä käyttöikä ja ensiluokkainen laatu tuovat huomattavat säästöt huolto- ja ylläpitokustannuksiin erityisesti vaikeapääsyisissä tiloissa.

G-sarjan testatusti kestävä runko on uudistettu entistä energiatehokkaammalla ja korkeampaa lämpökuormitusta kestävällä elektroniikalla sekä valotehokkaammilla LEDeillä tehden uudesta Valtavalo G5 LED-valoputkesta valotehokkuudeltaan markkinoiden johtavan. Pitkän käyttöikänsä ja ensiluokkaisen laatunsa ansiosta se tuo huomattavat säästöt huolto- ja ylläpitokustannuksiin erityisesti vaikeapääsyissä tiloissa. Valtavalo LED-valoputkia voidaan käyttää valaisimissa, joissa on magneettinen kuristin tai ne voidaan kytkeä suoraan verkkovirtaan.

Käyttöympäristöön soveltuva valaisinrunko yhdistettynä pitkäikäiseen vaihdettavaan valonlähteeseen muodostaa laadukkaan ja ekologisen ratkaisun, joka säästää luontoa ja rahaa. Huolto- ja ylläpitokustannukset pienenevät merkittävästi, sillä valaistuksen päivittäminen käy helposti vain vaihtamalla runkoon uuden valonlähteen. Nopeaa, helppoa ja kustannustehokasta!

Miksi Valtavalo G5 Regular?

Huippulaadukas vaihdettava valonlähde

Mitä tehdä kun valo sammuu? Täytyykö vaihtaa koko valaisin vai onko pahimmassa tapauksessa edessä koko valaistuksen uusiminen kun täysin samanlaista LED-valaisinta ei enää löydykään markkinoilta? Entä jos voisi vain vaihtaa laadukkaan kotimaisen LED-valoputken olemassa olevaan valaisinrunkoon?

Korkea valotehokkuus

Huipputehokas G5 LED-valoputki tuottaa markkinoiden johtavan valotehokkuuden.

Kustannustehokas

Täysin automatisoitu tuotanto- ja testausprosessi takaa tuotteen erittäin tasaisen laadun ja luotettavuuden. Pitkä käyttöikä (125 000 tuntia) ja ensiluokkainen laatu tuovat huomattavat säästöt huolto- ja ylläpitokustannuksiin erityisesti vaikeapääsyissä tiloissa.

Välkkymätön valo

Välkkymättömyydellä on todettu olevan positiivinen vaikutus työhyvinvointiin sekä vähentävän erityisesti teollisuudessa tapahtuvia työtapaturmia. G5 LED-valoputki tuottaa välkkymätöntä, hyvälaatuista valoa, jonka välkyntäprosentti on noin 1%. Tyypillisesti LED-valoputken välkyntäprosentti on noin 30%.

Valmistetaan Suomessa

G5 LED-valoputket valmistuvat automaattisella tuotantolinjalla Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa. Kotimainen avainlipputuote.

G-sarjan LED-valoputket.

LADATTAVAT TIEDOSTOT

Tuotekortin ja muun tuotteeseen liittyvän materiaalin löydät alta.

G5 LED-valoputken tuote-esite
Lataa tuote-esite käyttöösi tästä.
12.5.2022/1,93 Mt/pdf

KIINNOSTUITKO?

Tutustu vielä valaisinrunkomallistoomme tai ota suoraan yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tiloihinne sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!