Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

High Temp (G5)

Vaihdettava valonlähde haastaviin olosuhteisiin

HIGH TEMP HAASTAA

VAIKEIMMATKIN OLOSUHTEET

Laajan käyttölämpötila-alueen (-40°C – +70°C), tärinänkestävyyden ja pitkän käyttöikänsä ansiosta G5 High Temp on loistava valinta erityisesti vaativiin teollisuuskohteisiin.

Oikeanlaiseen valaisinrunkoon yhdistettynä G5 High Temp LED-valoputkella saadaan toteutettua laadukas ja pitkäikäinen valaistusratkaisu monenlaisiin vaativiin olosuhteisiin – on haasteena korkea lämpötila, pöly tai muu saastuttava aine. Se onkin loistava valinta erityisesti vaativiin teollisuuskohteisiin.

Pitkäikäinen vaihdettavan valonlähteen ratkaisu säästää luontoa ja rahaa. Pitkä käyttöikä ja ensiluokkainen laatu tuovat huomattavat säästöt huolto- ja ylläpitokustannuksiin erityisesti vaikeapääsyisissä tiloissa.

Miksi Valtavalo High Temp?

Äärimmäisen kestävä

Kestää hyvin erittäin korkeita lämpötiloja (jopa +70°C) ja tärinää. Tuotteelle myönnetään 5 vuoden takuu korkeissakin lämpötiloissa.

Standardoitu vaihdettava valonlähde

Mitä tehdä kun valo sammuu? Täytyykö vaihtaa koko valaisin vai onko pahimmassa tapauksessa edessä koko valaistuksen uusiminen kun täysin samanlaista LED-valaisinta ei enää löydykään markkinoilta? Entä jos voisi vain vaihtaa laadukkaan kotimaisen LED-valoputken olemassa olevaan valaisinrunkoon?

Parantaa työturvallisuutta ja -hyvinvointia

Välkkymättömällä valolla on todettu olevan positiivinen vaikutus työhyvinvointiin sekä vähentävän erityisesti teollisuudessa tapahtuvia työtapaturmia. G5 High Temp LED-valoputki tuottaa välkkymätöntä, hyvälaatuista valoa, jonka välkyntäprosentti on noin 1%. Tyypillisesti LED-valoputken välkyntäprosentti on noin 30%.

Valmistetaan Suomessa

G5 High Temp LED-valoputki valmistuu Valtavalon omassa tuotantolaitoksessa automaattisella tuotantolinjalla. Kotimainen avainlipputuote.

G-sarjan LED-valoputket.

Ladattavat tiedostot

Tuotekortin ja muun tuotteeseen liittyvän materiaalin löydät alta.

G5 High Temp LED-valoputken tuote-esite
Lataa tuote-esite käyttöösi tästä.
9.2.2022/465,56 kt/pdf

KIINNOSTUITKO?

Tutustu vielä valaisinrunkomallistoomme tai ota suoraan yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tiloihinne sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!