Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

High Power (G5)

Huipputehokas kotimainen LED-valonlähde

ENEMMÄN VALOA

VÄHEMMÄLLÄ

High Power tuottaa valoa huikeat 5600 lm. Yhdellä High Power LED-valoputkella voidaan näin korvata kaksi loisteputkea  – enemmän valoa vähemmällä!

Markkinoiden tehokkaimmalla LED-valoputkella (5600 lm) korvaa helposti kaksi loisteputkea. Se onkin erinomainen valinta korkeisiin tiloihin (10-15 m) tai tiloihin, joissa tarvitaan korkeaa valotehoa ja laadukasta työskentelyvaloa, esimerkiksi sellaisissa teollisuuden tiloissa, joissa tehdään erityistä tarkkuutta vaativaa työtä.

Käyttöympäristöön soveltuva valaisinrunko yhdistettynä pitkäikäiseen vaihdettavaan valonlähteeseen muodostaa laadukkaan ja ekologisen ratkaisun, joka säästää luontoa ja rahaa. Huolto- ja ylläpitokustannukset pienenevät merkittävästi, sillä valaistuksen päivittäminen käy helposti vain vaihtamalla runkoon uuden valonlähteen.

Miksi Valtavalo High Power?

Johtavaa suorituskykyä

Markkinoiden tehokkain LED-valoputki, joka tuottaa valoa huikeat 5600 lm.

Hyvälaatuista valoa tarkkuutta vaativaan työhön

Korkean valotehokkuutensa ansiosta G5 High Power on erinomainen valinta korkeisiin tiloihin (10-15 m) tai tiloihin, joissa tehdään erityistä tarkkuutta vaativaa työtä ja vaaditaan korkeaa valotehoa ja laadukasta työskentelyvaloa.

Parantaa työturvallisuutta ja -hyvinvointia

Välkkymättömyydellä on todettu olevan positiivinen vaikutus työhyvinvointiin sekä vähentävän erityisesti teollisuudessa tapahtuvia työtapaturmia. G5 High Power tuottaa välkkymätöntä, hyvälaatuista valoa, jonka välkyntäprosentti on noin 1%. Tyypillisesti LED-valoputken tai loisteputken välkyntäprosentti on noin 30%.

Valmistetaan Suomessa

G5 High Power LED-valoputket valmistetaan Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa. Kotimainen avainlipputuote.

G-sarjan LED-valoputket.

LADATTAVAT TIEDOSTOT

Tuotekortin ja muun tuotteeseen liittyvän materiaalin löydät alta.

G5 High Power LED-valoputken tuote-esite
Lataa tuote-esite käyttöösi tästä.
9.2.2022/518,94 kt/pdf

KIINNOSTUITKO?

Tutustu vielä valaisinrunkomallistoomme tai ota suoraan yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tiloihinne sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!