Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

G5 Dimmable

Himmennettävä LED-valoputki

MODERNIA VALONOHJAUSTA
VAIHDETTAVALLA VALONLÄHTEELLÄ

Kun perinteinen valonohjaus ei riitä tai kun samassa tilassa on tarve useammalle valaistustasolle, on himmennettävä G5 Dimmable LED-valoputki ihanteellinen vaihtoehto.

Äärimmäisen tehokkaaseen ja kestävään G5 LED-valoputkeen pohjautuva G5 Dimmable jatkaa Valtavalon huippulaadukasta G-sarjaa, ja tarjoaa nyt uutena ominaisuutena himmennettävyyden samassa tutussa luotettavassa paketissa.

Käyttöympäristöön soveltuva valaisinrunko yhdistettynä pitkäikäiseen vaihdettavaan valonlähteeseen muodostaa laadukkaan ja ekologisen ratkaisun, joka säästää luontoa ja rahaa. Huolto- ja ylläpitokustannukset pienenevät merkittävästi, sillä valaistuksen päivittäminen käy helposti vain vaihtamalla runkoon uuden valonlähteen.

Miksi kannattaa valita valonlähteeksi G5 Dimmable?

Himmennettävä valonlähde

G5 Dimmable soveltuu himmennettäväksi A) LED-himmentimellä (trailing edge/laskevan reunan LED-himmennin) pienten tilojen himmentämiseen manuaalisesti B) SwitchDim-laitteella suurempien valaistusmassojen manuaaliseen ohjaukseen C) DALI-ohjauksella suurempien valaistusmassojen automatisoituun ohjaukseen.

Laadukas vaihdettava valonlähde

Mitä tehdä kun valo sammuu? Onko vaihdettava koko valaisin tai onko pahimmassa tapauksessa edessä koko valaistuksen uusiminen kun täysin samanlaista LED-valaisinta ei enää löydykään markkinoilta? Entä jos voisi vain vaihtaa laadukkaan kotimaisen LED-valoputken olemassa olevaan valaisinrunkoon

Johtavaa laatua

Täysin automatisoitu tuotanto- ja testausprosessi takaa tuotteen erittäin tasaisen laadun ja luotettavuuden. Tuotantoprosessin päätteeksi jokaisen LED-valoputken sähkö- ja valo-ominaisuudet testataan tarkoin, minkä vuoksi asiakas voikin olla varma tuotteen ensiluokkaisesta laadusta.

Kustannustehokas

Pitkä käyttöikä takaa entistäkin suuremmat energian- ja kustannussäästöt tavanomaiseen LED-valoputkeen verrattuna. Himmennettävä LED-valoputki säästää energiaa vieläkin tavanomaista LED-valoputkea enemmän, koska saman valaistusvoimakkuuden saavuttamiseen kuluu vähemmän energiaa.

Valmistetaan Suomessa

G5 Dimmable LED-valoputket valmistuvat automaattisella tuotantolinjalla Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa. Kotimainen avainlipputuote.

G-sarjan LED-valoputket.

Ladattavat tiedostot

Tuotekortin ja muun tuotteeseen liittyvän materiaalin löydät alta.

G5 Dimmable LED-valoputken tuote-esite
Lataa tuote-esite käyttöösi tästä.
9.2.2022/1,71 Mt/pdf

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota suoraan yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tiloihinne sopiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!