Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Dimmable (G5 & G6)

Himmennettävä LED-valoputki

MODERNIA VALONOHJAUSTA
VAIHDETTAVALLA VALONLÄHTEELLÄ

Kun perinteinen valonohjaus ei riitä tai kun samassa tilassa on tarve useammalle valaistustasolle, on himmennettävä Dimmable LED-valoputki ihanteellinen vaihtoehto.

Valtavalo Dimmable LED-valoputki soveltuu käytettäväksi suoraan LED-himmentimellä tai voidaan liittää osaksi suurempaa järjestelmää erillisten valaisinkohtaisten SwitchDim tai DALI -ohjauslaitteiden avulla. Himmennettävä LED-valonlähde tuo tilankäyttöön lisää joustavuutta ja säästää energiaa tavanomaista LED-valoputkea enemmän.

Uuteen alumiinirunkoiseen G6-tuotesarjaan pohjautuva valonlähde täyttää myös välkynnän vuonna 2021 voimaan tulleen Ekosuunnitteludirektiivin asettamat vaatimukset. Direktiivin asettamat vaatimukset välkyntäarvoille on annettu valonlähteen toimiessa täydellä teholla ja himmennettäessä myös käytössä oleva himmennin vaikuttaa välkynnän määrään.

Käyttöympäristöön soveltuva valaisinrunko yhdistettynä pitkäikäiseen vaihdettavaan valonlähteeseen muodostaa laadukkaan ja ekologisen ratkaisun, joka säästää luontoa ja rahaa. Huolto- ja ylläpitokustannukset pienenevät merkittävästi, sillä valaistuksen päivittäminen käy helposti vain vaihtamalla runkoon uuden valonlähteen.

Miksi Valtavalo Dimmable?

Himmennettävä valonlähde

Valtavalo Dimmable soveltuu himmennettäväksi A) LED-himmentimellä (trailing edge/laskevan reunan LED-himmennin) pienten tilojen himmentämiseen manuaalisesti B) SwitchDim-laitteella suurempien valaistusmassojen manuaaliseen ohjaukseen C) DALI-ohjauksella suurempien valaistusmassojen automatisoituun ohjaukseen.

LED-himmennin soveltuu huonekohtaiseen valaistuksen ohjaukseen. Tällöin seinäkatkaisimet korvataan LED-himmentimillä. Valtavalo Dimmable -valonlähteet ovat yhteensopivia ns. laskevan reunan himmentimien kanssa. Soveltuvia LED-himmenninvaihtoehtoja ovat esimerkiksi: ABB LED valonsäädin Jussi 2-400W/ VA UPK, Schneider Electric LED Exxact UNI400LED 4-400W RCL sekä Airam AD300. Jos valaistusta on tarve ohjata langattomasti, myös Casambin CBU-TED -ohjain on testattu yhteensopivaksi LED-valoputkien kanssa. Sen sijaan TRIAC-himmentimet, jotka käyttävät ns. nousevan reunan leikkausta, eivät sovellu käytettäväksi valonlähteidemme ohjaamiseen.

Laadukas vaihdettava valonlähde

Mitä tehdä kun valo sammuu? Onko vaihdettava koko valaisin tai onko pahimmassa tapauksessa edessä koko valaistuksen uusiminen kun täysin samanlaista LED-valaisinta ei enää löydykään markkinoilta? Entä jos voisi vain vaihtaa laadukkaan kotimaisen LED-valoputken olemassa olevaan valaisinrunkoon?

Kustannustehokas

Himmennettävä LED-valonlähde tuo tilankäyttöön lisää joustavuutta ja säästää energiaa tavanomaista LED-valoputkea enemmän.

Valmistetaan Suomessa

G5 Dimmable LED-valoputket valmistuvat automaattisella tuotantolinjalla Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa. Kotimainen avainlipputuote.

G-sarjan LED-valoputket.

Ladattavat tiedostot

Tuotekortin ja muun tuotteeseen liittyvän materiaalin löydät alta.

Dimmable (G5)
Lataa tuote-esite käyttöösi tästä.
9.2.2022/1,71 Mt/pdf
Dimmable (G6) – tuoteuutuus!
Päivitetty versio himmennettävästä LED-valonlähteestä. Lataa tuote-esite käyttöösi tästä.
7.11.2022/1,75 Mt/pdf

KIINNOSTUITKO?

Tutustu vielä valaisinrunkomallistoomme tai ota suoraan yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tiloihinne sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!