Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

E3 plus

Kotimaiset vaihdettavat valonlähteet

VAIHDETTAVA LED-VALONLÄHDE
SIRPALESUOJATULLA LASIRUNGOLLA

Tuotesegmentistä tuttu perinteinen lasirunko muovipinnoitteella sirpalesuojattuna.

E3 plus tarjoaa suorituskykyisen (jopa 3 700 lm)  ja kustannustehokkaan valaistusratkaisun monenlaisten tilojen, esimerkiksi toimistojen ja muiden liiketilojen, yleisvalaistukseen. 64 000 tunnin käyttöikä ja kilpailukykyinen hinnoittelu tekevät ratkaisusta kustannustehokkaan ja takaavat lyhyen takaisinmaksuajan.

E3 plus LED-valoputket ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita. Ne valmistetaan täysautomaattisella tuotantolinjalla Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa standardin EN62776 mukaisesti. Tasaisen laadun ja luotettavuuden varmistamiseksi jokainen LED-valoputki testataan tarkoin. Asiakkaamme voivat näin olla varmoja tuotteidemme ensiluokkaisesta laadusta.

Kun LED-valoputki on tullut pitkän elinkaarensa päähän, päivittäminen uusimpaan teknologiaan käy helposti vain vaihtamalla vanha putki uuteen – ilman että koko valaisinta tarvitsee vaihtaa. Nopeaa, helppoa ja kustannustehokasta!

Miksi Valtavalo E3 plus?

Turvallista valoa

Automatisoitu tuotanto- ja testausprosessi takaa tuotteen erittäin tasaisen laadun ja luotettavuuden. Valtavalo E3+ täyttää standardin IEC62776 määrittelemät turvallisuusvaatimukset, mikä takaa että LED-valoputki on turvallinen vaihtaa tavallisen loisteputken tilalle. Lasirunko on sirpalesuojattu muovipinnoitteella.

Pitkä käyttöikä

E3+ LED-valoputken elinikä, 64 000 tuntia, on pidempi kuin samassa tuotesegmentissä kilpailevien standardinmukaisten LED-valoputkien – ja noin 5 kertaa pidempi kuin perinteisen loisteputken elinikä. Valtavalo myöntää E3+ LED-valoputkelle 5 vuoden takuun.

Kustannustehokas

Kustannustehokas ratkaisu kaikenlaisten tilojen yleisvalaistukseen: alhaisen energiankulutuksen ja minimaalisten huoltokustannusten ansiosta myös käyttökustannukset ovat alhaiset. E3+ LED-valoputken avulla olemassa olevan valaistusjärjestelmän voi päivittää viimeisimpään LED-teknologiaan helposti ja nopeasti vaihtamatta kuitenkaan koko valaisinta.

Valmistetaan Suomessa

E3+ LED-valoputket valmistetaan Valtavalon omassa tuotantolaitoksessa Kajaanissa. Ne ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

Valtavalo E3 LED-valoputket

Ladattavat tiedostot

Tuotekortin ja muun tuotteeseen liittyvän materiaalin löydät alta.

E3 plus LED-valoputken tuote-esite
Lataa tuote-esite käyttöösi tästä.
10.2.2022/854,93 kt/pdf

KIINNOSTUITKO?

Tutustu vielä valaisinrunkomallistoomme tai ota suoraan yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tiloihinne sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!