Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Mandy

Valaisinrunko vaihdettavalle valonlähteelle

Monipuolinen työpistevalaisinrunko vaihdettavalle valonlähteelle

Mandyn tyypillisiä käyttökohteita ovat toimistojen ja keittiöiden työpisteet, joissa tarvitaan siroa valaisinta. Se voidaan asentaa katto- tai seinäpintaan. Lisävarusteena saatava pistorasia ja kytkin tekevät valaisimesta monikäyttöisen. Vakiovärinä on valkoinen – tilauksesta valaisin on saatavana myös harmaana ja mustana.

Valaisimessa käytetään vaihdettavana valonlähteenä standardin EN 62776 mukaisia LED-valoputkia, jotka voidaan vaihtaa uuteen valmistajasta riippumatta. Suosittelemme valonlähteeksi valovoimaisia Valtavalo G5 LED-valoputkia. Kun valonlähteeksi valitaan G5-tuoteperheestä himmennettävä G5 Dimmable LED-valoputki, valaisinta voidaan himmentää suoraan erillisellä LED-himmentimellä (trailing edge). Vaihtoehtoisesti SwitchDim tai DALI -ohjausta varten valaisin voidaan toimittaa himmennettävällä LED-valoputkella ja ohjausyksiköllä varustettuna. Valaisinrunko ei sisällä valonlähteitä, vaan ne tilataan erikseen.

LED-valaisimet / Mandy-valaisin vaihdettavalla valonlähteellä.

Ladattavat tiedostot

Voit ladata valaisimen tuotemateriaalin alta.

Valaisimen tuotekortti
Tuotekortista löydät valaisimen tekniset tiedot. Voit ladata tuotekortin käyttöösi täältä.
23.10.2020/205,57 kt/pdf

TUTUSTU VALONLÄHTEISIIN

Tutustu valaisimiin sopiviin valonlähteisiin – teollisuuslaatuisiin G-sarjan valonlähteisiin ja ammattilaadun E-sarjan valonlähteisiin.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!