Etusivu Tuotteet H4 LED-kasvivaloputki
Valtavalo H4 LED-kasvivaloputki

Vauhtia kasvuun H4 LED-kasvivaloputkella

Valtavalon luotettavaan G4 LED-valoputkirakenteeseen perustuva H4 LED-kasvivaloputki (24W, 150 cm) on tuoteuutuus, jolla voi nopeasti ja vaivattomasti päivittää vanhat magneettisella kuristimella varustetut T8-loisteputkilla toimivat kasvivalaisimet pitkän käyttöiän ja hyvin maltillisen sähkönkulutuksen aikaan (nk. retrofit-asennus). Kasvien kasvatustilan voi myös varustaa Valtavalon mallistosta löytyvillä LED-kasvivaloputken kanssa yhteensopivilla valaisinrungoilla. LED-kasvivaloputki on suunniteltu ainoastaan kasveille, eikä se sovellu yleisvalaistukseen.

Kasveille laadukasta kasvuvaloa
LED-tekniikkaa hyödyntävät kasvivalaisimet sopivat erityisen hyvin kasvien valaisuun, sillä niistä saadaan juuri oikean aallonpituuden tuottamaa valoa. Perinteisiin kasvivalaisimiin verrattuna LED-valaistus on pitkäikäisempi ja energiatehokkaampi. Toisin kuin perinteiset kasvilamput LED-valot eivät myöskään kuumene, joten niitä voi huoletta sijoittaa lähelle kasvia ja pieneenkin tilaan. LED-kasvivaloputki edistää nopeaa ja voimakasta kasvien kasvua ja kuluttaa vähemmän sähköä kuin perinteiset suurpainenatriumlamput, monimetallilamput tai loisteputket. Perinteisiin valonlähteisiin verrattuna LED-kasvivaloilla voidaan saavuttaa 30-50% parempi hyötysuhde muunnettaessa sähköä sadoksi, jolloin saman valonmäärän tuottavilla LED-valaisimilla voidaan alentaa kasvihuonetuotannon sähköstä aiheutuvia päästöjä noin 50%. Valtavalo H4 LED-kasvivaloputket valmistetaan täysautomaattisella tuotantolinjalla Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa.

Miksi Valtavalon LED-kasvivaloputket?
Valmistetaan Suomessa

H4 LED-kasvivaloputket valmistetaan täysautomaattisella tuotantolinjalla Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa. Täysin automatisoitu tuotanto- ja testausprosessi takaa tuotteen erittäin tasaisen laadun ja luotettavuuden.

Kustannustehokas

LED-kasvivaloputki edistää nopeaa ja voimakasta kasvien kasvua ja kuluttaa vähemmän sähköä kuin perinteiset suurpainenatriumlamput, monimetallilamput tai loisteputket. Perinteisiin valonlähteisiin verrattuna LED-kasvivaloilla voidaan saavuttaa 30-50% parempi hyötysuhde muunnettaessa sähköä sadoksi.

Valtavalon LED-kasvivaloputki voidaan asentaa T8-loisteputkivalaisimiin helposti ja nopeasti.

Ekologinen

Säästää energiaa, kierrätettävä, ei luovuta UV-säteilyä.

Ladattavat tiedostot