Etusivu Tuotteet G-sarja G5 Regular LED-valoputket
G5 LED-valoputket

Kotimainen vaihdettava LED-valonlähde nyt entistäkin valovoimaisempana!

G-sarjan testatusti kestävä runko on uudistettu entistä energiatehokkaammalla ja korkeampaa lämpökuormitusta kestävällä elektroniikalla sekä valotehokkaammilla LEDeillä tehden uudesta Valtavalo G5 LED-valoputkesta valotehokkuudeltaan markkinoiden johtavan – jopa 180 lm/w. Pitkän käyttöikänsä ja ensiluokkaisen laatunsa ansiosta se tuo huomattavat säästöt huolto- ja ylläpitokustannuksiin erityisesti vaikeapääsyissä tiloissa. Valtavalo LED-valoputkia voidaan käyttää valaisimissa, joissa on magneettinen kuristin tai ne voidaan kytkeä suoraan verkkovirtaan.

Miksi Valtavalo G5?
Huippulaadukas kotimainen vaihdettava LED-valonlähde

Mitä teet kun valo sammuu? Täytyykö vaihtaa koko valaisin vai onko pahimmassa tapauksessa edessä koko valaistuksen uusiminen kun täysin samanlaista LED-valaisinta ei enää löydykään markkinoilta? Entä jos voisit vain vaihtaa laadukkaan kotimaisen LED-valoputken olemassa olevaan valaisinrunkoon?

Korkea valotehokkuus

Huipputehokas G5 LED-valoputki tuottaa markkinoiden johtavan valotehokkuuden – jopa 4000 lm ja 180 lm/w.

Kustannustehokas

Täysin automatisoitu tuotanto- ja testausprosessi takaa tuotteen erittäin tasaisen laadun ja luotettavuuden. Pitkä käyttöikä (125 000 tuntia) ja ensiluokkainen laatu tuovat huomattavat säästöt huolto- ja ylläpitokustannuksiin erityisesti vaikeapääsyissä tiloissa.

Välkkymätön valo

Välkkymättömyydellä on todettu olevan positiivinen vaikutus työhyvinvointiin sekä vähentävän erityisesti teollisuudessa tapahtuvia työtapaturmia. G5 LED-valoputki tuottaa välkkymätöntä, hyvälaatuista valoa, jonka välkyntäprosentti on noin 1%. Tyypillisesti LED-valoputken välkyntäprosentti on noin 30%.

Valmistetaan Suomessa

G5 LED-valoputket valmistuvat automaattisella tuotantolinjalla Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa. Kotimainen avainlipputuote.

Ladattavat tiedostot
Valtavalo G5 brochure (FIN) 1.2 Valtavalo G5 LED-valoputkiesite (11/2018)

Kiinnostuitko?

Tilaa ilmainen kartoitus ja energiansäästölaskelma tiloihisi!

Jätä yhteydenottopyyntö ja tilaa ilmainen kartoitus!