Hem Produkter G-serie G5 Regular LED-lysrör

Valtavalo G5 - Högeffektivt LED-lysrör med marknadsledande ljusflöde

Valtavalo® G5 baseras på den beprövade G4 plattformen och är med uppgraderad elektronik och nya dioder ett högeffektivt LED-lysrör med marknadsledande ljusflöde (upp till 4000 lm och 180 lm/W) och extrem hållbarhet. Lång livslängd medför även betydande besparingar i underhåll, speciellt i områden där byte är besvärligt att uföra. Valtavalo LED-lysrör är kompatibla med befinntliga T8 armaturer med magnetisk drossel och kan med fördel även användas med 230V direktanslutning i nya eller ombyggda armaturer.

Varför Valtavalo G5?
Högkvalitativ utbytbar LED-ljuskälla

Vad gör du när ljuset slocknat? Behöver du byta hela armaturen eller, i värsta fall, göra en totalrenovering av belysningen om samma LED-armatur inte längre finns på marknaden? Tänk om det hade räckt att byta ut LED-lysröret i den befintliga armaturen?

Högt ljusflöde

Effektivt LED-lysrör med marknadsledande ljusflöde – upp till 4000 lm och 180 lm/w.

Kostnadseffektiv

Den helautomatiska tillverknings- och testningsprocessen garanterar en mycket jämn kvalitet och tillförlitlighet. Lång livslängd (125 000 timmar) medför även betydande besparingar i underhåll, speciellt i områden där byte är besvärligt att uföra.

Förbättrat välbefinnande och ökad produktivitet med flimmerfri belysning

Flimmer kan leda till en felbedömning av farliga situationer t.ex. på platser där det är viktigt att noggrant se rörliga delar av maskiner. Men framförallt kan flimmer ha en negativ inverkan på människors hälsa med huvudvärk, trötthet och stress i hjärnans signalsystem. Ett flimmerfritt ljus är viktigt för att förbättra välbefinnandet och hälsan vilket i sin tur kan ge positiva effekter på såväl humör som prestation och förebygga olyckor.

Tillverkas i Finland

Tillverkas på Valtavalos egen produktionsanläggning med den senaste automationstekniken.

Nedladdningsbara filer
Valtavalo G5 brochure (SWE) 1.3 Valtavalo G5 LED-lysrör broschyr (10/2019)

Intresserad?

Beställ kostnadsfri kartläggning och energibesparingskalkyl

Lämna en kontaktbegäran och boka kostnadsfri kartläggning