Etusivu Tuotteet G-sarja G5 High Temp LED-valoputket
G5 High Temp LED-valoputket

G5 korkeiden lämpötilojen LED-valoputki haastaa vaikeimmatkin olosuhteet

Laajan käyttölämpötila-alueensa (-40°C- +70°C), tärinänkestävyytensä ja pitkän käyttöikänsä ansiosta G5 High Temp on loistava valinta erityisesti vaativiin teollisuuskohteisiin. Oikeanlaiseen valaisinrunkoon asennettuna G5 High Temp LED-valoputkella saadaan toteutettua laadukas ja pitkäikäinen valaistusratkaisu monenlaisiin vaativiin olosuhteisiin – on haasteena korkea lämpötila, pöly tai muu saastuttava aine.

Miksi Valtavalo G5 High Temp?
Äärimmäisen kestävä

Kestää hyvin erittäin korkeita lämpötiloja (jopa +70°C) ja tärinää. Tuotteelle myönnetään 5 vuoden takuu korkeissakin lämpötiloissa.

Erinomainen elinkaariarvo.
Kustannustehokas

G5 High Temp on erittäin kustannustehokas valinta myös haastaviin olosuhteisiin. Tuotteen pitkän käyttöiän (125 000 tuntia normaalissa huonelämpötilassa, 60 000 tuntia 60°C:een lämpötilassa) ansiosta valaistuksen huoltokustannukset laskevat minimiin. Tuote säästää myös merkittävästi energiaa moneen perinteiseen valonlähteeseen verrattuna.

Huippulaadukas kotimainen vaihdettava LED-valonlähde

Mitä teet kun valo sammuu? Täytyykö vaihtaa koko valaisin vai onko pahimmassa tapauksessa edessä koko valaistuksen uusiminen kun täysin samanlaista LED-valaisinta ei enää löydykään markkinoilta? Entä jos voisit vain vaihtaa laadukkaan kotimaisen LED-valoputken olemassa olevaan valaisinrunkoon?

Välkkymätön valo työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin parantajana

Tutkimusten mukaan valojen välkyntä voi johtaa vaarallisten tilanteiden virhearviointeihin ja aiheuttaa vaaratilanteita paikoissa, joissa on tärkeää nähdä koneiden liikkuvia osia. Näin välkkymätön valo voi huomattavissa määrin ehkäistä erityisesti teollisuudessa tapahtuvia työtapaturmia.

Valmistetaan Suomessa

G5 High Temp LED-valoputki valmistuu Valtavalon omassa tuotantolaitoksessa automaattisella tuotantolinjalla. Kotimainen avainlipputuote.

Ladattavat tiedostot
Valtavalo G5 High Temp brochure (FIN) 1.3 Valtavalo G5 High Temp LED-valoputkiesite (12/2019)

Kiinnostuitko?

Tilaa ilmainen kartoitus ja energiansäästölaskelma tiloihisi!

Jätä yhteydenottopyyntö ja tilaa ilmainen kartoitus!