Hem Produkter G-serie G5 Hög Temp LED-lysrör

Utmana även de mest krävande förhållandena!

Förmåga att fungera i ett brett temperaturområde (upp till +70°C), hög tolerans mot vibrationer samt lång livslängd gör G5 Hög Temp till ett utmärkt val för krävande industriella applikationer. Unik mekanisk design, högkvalitativa komponenter och automatisk tillverkning ger enastående ljuskvalitet också i de mest krävande miljöerna, för att inte tala om marknadsledande ljusstyrka – upp till 180 lm/w. För att komplettera installationen av G5 Hög Temp LED-lysrör, finns det en mängd armaturer för ett brett utbud av applikationer som kan motstå exponering för höga temperaturer, damm och andra föroreningar. Valtavalo LED-lysrör är kompatibla med befintliga T8 armaturer med magnetisk drossel och kan med fördel även användas med 230V direktanslutning i nya eller ombyggda armaturer.

Varför G5 Hög Temp?
Extrem hållbarhet

Fungerar i ett brett temperaturområde, upp till +70°C. Också hög tolerans mot vibrationer samt lång livslängd gör G5 Hög Temp till ett utmärkt val för krävande industriella applikationer. Den helautomatiska tillverknings- och testningsprocessen garanterar en mycket jämn kvalitet och tillförlitlighet.

Kostnadseffektivitet

G5 Hög Temp är ett kostnadseffektivt val för krävande förhållanden. Lång livslängd (125 000 timmar) medför även betydande besparingar i underhåll, speciellt i områden där byte är besvärligt att uföra.

Högkvalitativ utbytbar LED-ljuskälla

Vad gör du när ljuset slocknat? Behöver du byta hela armaturen eller, i värsta fall, göra en totalrenovering av belysningen om samma LED-armatur inte längre finns på marknaden? Tänk om det hade räckt att byta ut LED-lysröret i den befintliga armaturen?

Flimmerfritt ljus för förbättrad säkerhet i arbetsmiljön

Flimmer kan led till en felbedömning av farliga situationer t.ex. på platser där det är viktigt att noggrant se rörliga delar av maskiner. Flimmer kan vara synligt för ögat men faktiskt även passera obemärkt trots att det finns där. Ett flimmerfritt ljus är viktigt för att förbättra välbefinnandet och hälsan vilket i sin tur kan ge positiva effekter på såväl humör som prestation och förebygga olyckor.

Tillverkas i Finland

Tillverkas på Valtavalos egen produktionsanläggning i Finland.

Nedladdningsbara filer
Valtavalo G5 High Temp brochure (SWE) 1.4 Valtavalo G5 Hög Temp broschyr (10/2019)

Intresserad?

Beställ kostnadsfri kartläggning och energibesparingskalkyl

Lämna en kontaktbegäran och boka kostnadsfri kartläggning