Hem Produkter G-serie G5 High Power LED-lysrör

G5 High Power LED-lysrör - mer ljus med mindre!

Med ett ljusflöde på upp till 5900 lm är Valtavalo® G5 High Power det bästa valet för alla utrymmen där det finns ett krav på mycket och högkvalitativt ljus. Det inkluderar till exempel industrilokaler med hög takhöjd (10-15 m) eller där arbetet kräver uppfattning om finare detaljer. Med ett G5 High Power LED-rör kan du enkelt ersätta två fluorescerande rör – mer ljus med mindre! Den långa livslängden och med ledande kvalitet garanteras betydande besparingar i underhållskostnader, särskilt i svårtillgängliga områden.

Varför Valtavalo G5 High Power?
Bästa prestanda

Med ett ljusflöde på upp till 5900 lm är Valtavalo® G5 High Power det mest effektiva LED-lysrör på marknaden. Med ett G5 High Power LED-rör kan du enkelt ersätta två fluorescerande rör. 

Högkvalitativt ljus

Valtavalo® G5 High Power är det bästa valet för alla utrymmen där det finns ett krav på mycket och högkvalitativt ljus. Det inkluderar till exempel industrilokaler med hög takhöjd (10-15 m) eller där arbetet kräver uppfattning om finare detaljer.

Ökad produktivitet och förbättrad säkerhet i arbetsmiljön

Flimmerfi belysning i arbetsmiljön är mycket viktig för hälsa och säkerhet. Det är viktigt att belysningen är lämplig för miljön och ger tillräckligt med ljus beorende på vilken typ av arbete som utförs på arbetsplatsen.

Flimmerprocenten på andra LED-lysrör kan vara så höga som 30%. Valtavalo G5 LED-lysrör ger ett nästintill helt flimmerfritt ljus och en flimmernivå på mindre än 1%.

Tillverkas i Finland

Tillverkas på Valtavalos egen produktionsanläggning med den senaste automationstekniken.

Nedladdningsbara filer
Valtavalo G5 High power brochure (SWE) 1.1 G5 High Power broschyr (10/2019)

Intresserad?

Beställ kostnadsfri kartläggning och energibesparingskalkyl

Lämna en kontaktbegäran och boka kostnadsfri kartläggning