Etusivu Tuotteet G-sarja G5 Dimmable LED-valoputket
G5 Dimmable LED-valoputket

Modernia valonohjausta vaihdettavalla valonlähteellä

Kun perinteinen valonohjaus ei riitä tai kun samassa tilassa on tarve usealle eri valaistustasolle, on himmennettävä G5 LED-valoputki ihanteellinen vaihtoehto. Äärimmäisen tehokkaaseen ja kestävään G5 LED-valoputkeen pohjautuva G5 Dimmable jatkaa Valtavalon huippulaadukasta G-sarjaa, ja tarjoaa nyt uutena ominaisuutena himmennettävyyden samassa tutussa luotettavassa paketissa.

Miksi Valtavalo G5 Dimmable?
Kotimainen huippulaadukas LED-valonlähde nyt himmennettävänä

G5 Dimmable soveltuu himmennettäväksi A) LED-himmentimellä (trailing edge/laskevan reunan LED-himmennin) pienten tilojen himmentämiseen manuaalisesti B) SwitchDim-laitteella suurempien valaistusmassojen manuaaliseen ohjaukseen C) DALI-ohjauksella suurempien valaistusmassojen automatisoituun ohjaukseen.

Huippulaadukas vaihdettava valonlähde

Mitä teet kun valo sammuu? Onko vaihdettava koko valaisin tai onko pahimmassa tapauksessa edessä koko valaistuksen uusiminen kun täysin samanlaista LED-valaisinta ei enää löydykään markkinoilta? Entä jos voisit vain vaihtaa laadukkaan kotimaisen LED-valoputken olemassa olevaan valaisinrunkoon?

Johtavaa laatua

Täysin automatisoitu tuotanto- ja testausprosessi takaa tuotteen erittäin tasaisen laadun ja luotettavuuden. Tuotantoprosessin päätteeksi jokaisen LED-valoputken sähkö- ja valo-ominaisuudet testataan tarkoin, minkä vuoksi asiakas voikin olla varma tuotteen ensiluokkaisesta laadusta.

Kustannustehokas

Poikkeuksellisen pitkä käyttöikä – 125 000 tuntia –  takaa entistäkin suuremmat energian- ja kustannussäästöt tavanomaiseen LED-valoputkeen verrattuna. Himmennettävä LED-valoputki säästää energiaa vieläkin tavanomaista LED-valoputkea enemmän, koska saman valaistusvoimakkuuden saavuttamiseen kuluu vähemmän energiaa. Se myös tuo tilankäyttöön lisää joustavuutta.

Valmistetaan Suomessa

G5 Dimmable LED-valoputket valmistuvat automaattisella tuotantolinjalla Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa. Kotimainen avainlipputuote.

Ladattavat tiedostot
Valtavalo G5 Dimmable (FIN) 1.2 Valtavalo G5 Dimmable LED-valoputkiesite (12/2019)

Kiinnostuitko?

Tilaa ilmainen kartoitus ja energiansäästölaskelma tiloihisi!

Jätä yhteydenottopyyntö ja tilaa ilmainen kartoitus!