Hem Produkter G-serie G5 Dimbar LED-lysrör

Full kontroll med dimbar och utbytbar ljuskälla

När enklare typer av styrning av din belysning inte är tillräckligt för ändamålet, t.ex. när du behöver olika ljusnivåer i samma lokal, är G5 Dimbar ett utmärkt alternativ. Baserad på den beprövade Valtavalo G-serien får du utöver dimbarheten samma effektivitet och extrema hållbarhet som du är van vid. Valtavalo LED-lysrör är kompatibla med befintliga T8 armaturer med magnetisk drossel och kan med fördel även användas med 230V direktanslutning i nya eller ombyggda armaturer.

Varför Valtavalo G5 Dimbar?
Full kontroll med dimbar och utbytbar ljuskälla

Man kan styra sin belysning manuellt eller automatiskt, i grupp eller för enskilda armaturer. Det viktigaste är att man planerar i förväg och inte gör det mer avancerat än vad det behöver vara.

G5 Dimbar kan dimmas med A) Bakkantsdimmer, främst lämpad för belysning i mindre lokaler och enstaka armaturer. B) SwitchDim*, i större lokaler med era grupperade armaturer. C) Dali* för individuell kontroll oavsett storlek på lokal. *SwitchDim och Dali kräver digital bakkantsdimmer.

Högkvalitativ utbytbar LED-ljuskälla

Vad gör du när ljuset slocknat? Behöver du byta hela armaturen eller, i värsta fall, göra en totalrenovering av belysningen om samma LED-armatur inte längre finns på marknaden? Tänk om det hade räckt att byta ut LED-lysröret i den befintliga armaturen?

Ledande kvalitet

Den helautomatiska tillverknings- och testningsprocessen garanterar en mycket jämn kvalitet och tillförlitlighet. Varje LED-lysrör genomgår automatiska och rigorösa test av el- och ljusegenskaperna. Kunden kan alltså vara säker på produktens utmärkta kvalitet.

Kostnadseffektivt

En exceptionellt lång drifttid – 125 000 timmar – och flera dimningsalternativ betyder ytterligare energi- och kostnadsbesparingar jämfört med konventionella lysrör.

Tillverkas i Finland

Tillverkas på en automatiserad produktionslinje i Valtavalos egen produktionsanläggning i Finland.

Nedladdningsbara filer
Valtavalo G5 Dimmable brochure (SWE) 1.3 Valtavalo G5 Dimbar broschyr (11/2018)

Intresserad?

Beställ kostnadsfri kartläggning och energibesparingskalkyl

Lämna en kontaktbegäran och boka kostnadsfri kartläggning