Etusivu Tuotteet G-sarja G4 LED-valoputket

Valtavalo® G4 LED-valoputket

Valtavalo G4 LED-valoputki oli markkinoiden ensimmäinen välkkymätöntä valoa tuottava EN/IEC 62776 standardin mukainen LED-valoputki. Tutkimusten mukaan valojen välkkyminen voi aiheuttaa ihmiselle monenlaisia terveyshaittoja, kuten päänsärkyä, aivojen stressaantumista, keskittymiskyvyn puutetta ja levottomuutta. Valtavalo G4 tuottaa välkkymätöntä hyvälaatuista valoa ja edistää näin ihmisen terveyttä ja hyvinvointia.

G4 LED-valoputken keskimääräinen elinikä on 125 000 tuntia ja takuu 7 vuotta. Markkinoiden pisimmän elinkaaren ja alhaisten huoltokustannusten ansiosta Valtavalo LED-valoputkien elinkaarikustannukset ovatkin markkinoiden alhaisimmat.

Valtavalon LED-valoputket ovat kotimaisia avainlipputuotteita – ne valmistetaan Suomessa automatisoidulla tuotantolinjalla standardin EN 62776 mukaisesti. Tuotantoprosessin päätteeksi jokaisen LED-valoputken sähkö- ja valo-ominaisuudet testataan tarkoin, minkä vuoksi asiakas voikin olla varma tuotteen ensiluokkaisesta laadusta.

 

 

 

 

Valtavalon LED-valoputkille avainlippu-merkki

Miksi Valtavalo G4?
Automatisoitu tuotanto- ja testausprosessi.
Johtavaa laatua

Täysin automatisoitu tuotanto- ja testausprosessi takaa tuotteen erittäin tasaisen laadun ja luotettavuuden.

Pitkä elinkaari.
Pitkä elinkaari

Teknisen ylivoimaisuuden ansiosta Valtavalo voi luvata tuotteilleen poikkeuksellisen pitkän käyttöiän – 125 000 tuntia (L70B50/Ta25°C) ja tuotesegmentissään ensiluokkaisen 7 vuoden takuun.

Erinomainen elinkaariarvo.
Erinomainen elinkaariarvo

Erinomainen elinkaariarvo ja poikkeuksellisen korkea laatu tarjoavat kannattavan vaihtoehdon vaativille ja laatutietoisille asiakkaille. Laajan käyttölämpötila-alueen ja korkean tärinänkestävyyden ansiosta G4 LED-valoputki on erinomainen vaihtoehto erityisesti haastaviin olosuhteisiin.

Välkkymätön valo.
Välkkymätön valo

G4 on markkinoiden ensimmäinen välkkymätöntä valoa tuottava LED-valoputki. Loisteputken tai tyypillisen LED-valoputken välkyntäprosentti on noin 30%, kun se G4 LED-valoputkessa on <5%.

Valmistetaan Suomessa.
Valmistetaan Suomessa

G4 LED-valoputket valmistetaan Valtavalon omassa tuotantolaitoksessa viimeisintä automaatioteknologiaa käyttäen. Kotimainen avainlipputuote.

Ladattavat tiedostot
Valtavalo G4 tuotekortti (FIN)_v2.9 Valtavalo G4 LED-valoputkiesite (01/2020)
valtavalo_infografit Infografi: Valtavalo LED-valoputkien elinkaari ja kustannukset
Valtavalo G4 CRI80 LED-valoputkien valonjakotiedostot Valtavalo G4 CRI80 LED-valoputkien valonjakotiedostot - päivitetty 12/2017
Valtavalo G4 CRI90 LED-valoputkien valonjakotiedostot Valtavalo G4 CRI90 LED-valoputkien valonjakotiedostot - päivitetty 12/2017
Kuormittavuustaulukko G4 G4 LED-valoputkien kuormittavuus

Kiinnostuitko?

Tilaa ilmainen kartoitus ja energiansäästölaskelma tiloihisi!

Jätä yhteydenottopyyntö ja tilaa ilmainen kartoitus!