Etusivu Tuotteet E3+ LED-valoputket
E3 LED-valoputki

Vaihdettava valonlähde sirpalesuojatulla lasirungolla

Valtavalo® E-sarjan tuoteuutuus, E3+ LED-valoputki tarjoaa tuotesegmentistä tutun perinteisen lasirungon muovipinnoitteella sirpalesuojattuna. Se on päivittynyt entistä valotehokkaammilla LEDeillä ja tuottaa valoa jopa 3700 lm. E3+ tarjoaa suorituskykyisen ja kustannustehokkaan valaistusratkaisun kaikenlaisten tilojen, esimerkiksi toimistojen ja muiden liiketilojen, yleisvalaistukseen. 64 000 tunnin käyttöikä ja kilpailukykyinen hinnoittelu tekevät ratkaisusta kustannustehokkaan ja takaavat lyhyen takaisinmaksuajan.

E3+ LED-valoputket ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita. Ne valmistetaan täysautomaattisella tuotantolinjalla Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa standardin EN62776 mukaisesti. Tasaisen laadun ja luotettavuuden varmistamiseksi jokainen LED-valoputki testataan tarkoin. Asiakkaamme voivat näin olla varmoja tuotteidemme ensiluokkaisesta laadusta.

Kun LED-valoputki on tullut pitkän elinkaarensa päähän, päivittäminen uusimpaan teknologiaan käy helposti vain vaihtamalla vanha putki uuteen – ilman että koko valaisinta tarvitsee vaihtaa. Nopeaa, helppoa ja kustannustehokasta!

Miksi Valtavalo E3+?
Laatujohtaja omassa tuotesegmentissään.
Turvallista valoa

Automatisoitu tuotanto- ja testausprosessi takaa tuotteen erittäin tasaisen laadun ja luotettavuuden. Valtavalo E3+ täyttää standardin IEC62776 määrittelemät turvallisuusvaatimukset, mikä takaa että LED-valoputki on turvallinen vaihtaa tavallisen loisteputken tilalle. Lasirunko on sirpalesuojattu muovipinnoitteella.

Pitkä käyttöikä.
Pitkä käyttöikä

E3+ LED-valoputken elinikä, 64 000 tuntia, on pidempi kuin samassa tuotesegmentissä kilpailevien standardinmukaisten LED-valoputkien – ja noin 5 kertaa pidempi kuin perinteisen loisteputken elinikä. Valtavalo myöntää E3+ LED-valoputkelle 5 vuoden takuun.

Kustannustehokas vaihtoehto.
Kustannustehokas

Kustannustehokas ratkaisu kaikenlaisten tilojen yleisvalaistukseen: alhaisen energiankulutuksen ja minimaalisten huoltokustannusten ansiosta myös käyttökustannukset ovat alhaiset. E3+ LED-valoputken avulla olemassa olevan valaistusjärjestelmän voi päivittää viimeisimpään LED-teknologiaan helposti ja nopeasti vaihtamatta kuitenkaan koko valaisinta.

Valmistetaan Suomessa.
Valmistetaan Suomessa

E3+ LED-valoputket valmistetaan Valtavalon omassa tuotantolaitoksessa Kajaanissa. Ne ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

Ladattavat tiedostot
Valtavalo E3+ brochure (FIN) 1.3 Valtavalo E3+ tuotekortti (12/2019)

Kiinnostuitko?

Tilaa ilmainen kartoitus ja energiansäästölaskelma tiloihisi!

Jätä yhteydenottopyyntö ja tilaa ilmainen kartoitus!