Hem Produkter E3+ LED-lysrör
E3+ LED-lysrör

Utbytbar LED-ljuskälla i glas med transparent splitterskydd

Valtavalo®  E3+ LED-lysrör är baserat på ett traditionellt glassrör med ett förstärkt transparent splitterskydd. Med ljusflöde på 3700 lm är E3+ mer effektivt jämfört med föregångaren E3. E3+ är en högpresterande och kostnadseffektiv ljuskälla för kontor och allmänna utrymmen med en livslängd på 64.000 timmar (L70). Tack vare splitterskyddet är E3+ även speciellt lämpad för livsmedelshantering i såväl fabrik som butik.

E3+ LED-lysröret ger ett jämnt ljus utan att blända och är kompatibelt med befintliga T8 armaturer med magnetisk drossel och kan med fördel även användas med 230V direktanslutning i nya eller ombyggda armaturer.

Varför Valtavalo E3+?
Laatujohtaja omassa tuotesegmentissään.
Alstrar säkert ljus

Den automatiserade tillverknings- och testningsprocessen garanterar en tillförlitlig produkt av jämn kvalitet. Valtavalo E3+ uppfyller säkerhetskraven enligt standarden IEC62776. Ett standardenligt tillverkat LED-lysrör kan tryggt ersätta ett konventionellt lysrör.  E3+ alstrar endast lite värme och inget UV-ljus.

Pitkä käyttöikä.
Lång drifttid

E3+ LED-lysröret har en drifttid på 64 000 timmar. Det är längre än drifttiden för konkurrerande standardenliga LED-lysrör i samma produktsegment och cirka 5 gånger längre än drifttiden för konventionella lysrör. På E3+ LED-lysröret ger Valtavalo 5 års garanti.

Valtavalo E3 - Kustannustehokas vaihtoehto
Kostnadseffektivt

En kostnadseffektiv lösning för allmänbelysning i många slags lokaler: tack vare den låga energiförbrukningen och de minimala underhållskostnaderna är också driftskostnaderna låga.  E3+ LED-lysröret möjliggör snabb och enkel uppgradering av det befintliga belysningssystemet till den senaste LED-tekniken – utan att man behöver byta ut hela armaturen.

Erinomainen valon laatu.
Utmärkt ljuskvalitet

E3+ LED-lysröret alstrar ett jämnt och bländfritt ljus. Det rena, naturliga, vita ljuset passar i alla miljöer där man måste kunna se bra.

Valmistetaan Suomessa.
Tillverkas i Finland

Tillverkas på Valtavalos egen produktionsanläggning i Kajaani.

Nedladdningsbara filer
Valtavalo E3+ brochure (SWE) 1.1 Valtavalo E3+ LED-lysrör broschyr

Intresserad?

Beställ kostnadsfri kartläggning och energibesparingskalkyl

Lämna en kontaktbegäran och boka kostnadsfri kartläggning