Hem Produkter E3 LED-lysrör
E3 LED-lysrör

Valtavalo® E3 LED-lysrör

Valtavalo® E3 LED-lysrör ger avsevärda kostnadsbesparingar jämfört med ett konventionellt lysrör (G13): drifttiden på 64 000 timmar och det konkurrenskraftiga priset garanterar en kort återbetalningstid. E3 är en kostnadseffektiv lösning för högkvalitativ allmänbelysning i bland annat kontor och andra affärslokaler. E3 möjliggör snabb och enkel uppgradering av det befintliga belysningssystemet till den senaste LED-tekniken – utan att man behöver byta ut hela armaturen.

E3 LED-lysrören utvecklas och tillverkas i Finland. De är tillverkade på en helt ny dedikerad, helautomatisk produktionslinje i Valtavalos fabrik i Kajaani. För att säkerställa en enhetlig kvalitet och tillförlitlighet, går varje LED-lysrör igenom ett automatiskt och mångsidigt test av el- och ljusegenskaper. Kunden kan alltså vara säker på produktens utmärkta kvalitet. E3 LED-lysrören tillverkas enligt standarden EN62776.

Varför Valtavalo E3?
Laatujohtaja omassa tuotesegmentissään.
Kvalitetsledande inom det egna produktsegmentet

Den automatiserade tillverknings- och testningsprocessen garanterar en tillförlitlig produkt av jämn kvalitet. Valtavalos tillverkningsprocess har certifierats enligt kvalitetsledningsstandarden ISO 9001 och miljöledningsstandarden ISO 14 001.

Pitkä käyttöikä.
Lång drifttid

E3 LED-lysröret har en drifttid på 64 000 timmar. Det är längre än drifttiden för konkurrerande standardenliga LED-lysrör i samma produktsegment och cirka 5 gånger längre än drifttiden för konventionella lysrör. På E3 LED-lysröret ger Valtavalo 5 års garanti.

Valtavalo E3 - Kustannustehokas vaihtoehto
Kostnadseffektivt

 En kostnadseffektiv lösning för allmänbelysning i många slags lokaler: tack vare den låga energiförbrukningen och de minimala underhålls-kostnaderna är också driftskostnaderna låga.  E3 LED-lysröret möjliggör snabb och enkel uppgradering av det befintliga belysningssystemet till den senaste LED-tekniken – utan att man behöver byta ut hela armaturen.

Erinomainen valon laatu.
Utmärkt ljuskvalitet

E3 LED-lysröret alstrar ett jämnt, bländfritt ljus med hög färgåtergivning (Ra>80 eller Ra>90). Det rena, naturliga, vita ljuset passar i alla miljöer där man måste kunna se bra. Tack vare sin breda ljusfördelning (240°) lämpar sig Valtavalo E3 särskilt i lokaler med normal rumshöjd.

Valmistetaan Suomessa.
Tillverkas i Finland

Tillverkas på Valtavalos egen produktionsanläggning i Kajaani med den senaste automationstekniken.

Nedladdningsbara filer
Valtavalo E3 brochure (SWE)_v2.2 Valtavalo E3 LED-lysrör broschyr - uppdaterad 12/2019
Eulumdat filer för Valtavalo E3 CRI80 LED-lysrör Eulumdat filer för Valtavalo E3 CRI80 LED-lysrör - uppdaterad 12/2017
Eulumdat filer för Valtavalo E3 CRI90 LED-lysrör Eulumdat filer för Valtavalo E3 CRI90 LED-lysrör - uppdaterad 12/2017
Inrush current rating E3 Inrush current rating in English

Intresserad?

Beställ kostnadsfri kartläggning och energibesparingskalkyl

Lämna en kontaktbegäran och boka kostnadsfri kartläggning