Etusivu Tuotteet E3 LED-valoputket
E3 LED-valoputki

Valtavalo® E3 LED-valoputket

Valtavalo® E3 LED-valoputki tuo merkittäviä kustannussäästöjä perinteiseen G13-kantaiseen loisteputkeen verrattuna: 64 000 tunnin käyttöikä ja kilpailukykyinen hinta takaavat lyhyen takaisinmaksuajan. E3 tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun mm. toimistojen ja muiden liiketilojen laadukkaan yleisvalaistuksen toteutukseen. Sen avulla olemassa olevan valaistusjärjestelmän voi päivittää viimeisimpään LED-tekniikkaan helposti ja nopeasti – vaihtamatta kuitenkaan koko valaisinta.

E3 LED-valoputket ovat kotimaisia Avanlippu-tuotteita. Ne valmistetaan täysautomaattisella tuotantolinjalla Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa. Tasaisen laadun ja luotettavuuden varmistamiseksi jokainen LED-valoputki testataan tarkoin. Asiakkaamme voivat näin olla varmoja tuotteidemme ensiluokkaisesta laadusta. E3 LED-valoputket valmistetaan standardin EN62776 mukaisesti.

E3 LED-valoputket on sertifioitu kansainvälisen ENEC-prosessin mukaisesti SGS Fimkon toimesta. ENEC– ja CB/FI-sertifiointi takaa, että tuote on testattu voimassaolevien turvallisuusstandardien mukaan ja on siten turvallinen käyttää. Sertifikaatti edellyttää tuotannon jatkuvaa arviointia sekä vuosittaisia tuotteiden seurantatestauksia.

Lue lisää
Valtavalon LED-valoputkille Avainlippu-merkki
Onko CE-merkki riittävä tae turvallisuudesta?

Tehty Suomessa - Made in Finland

Miksi Valtavalo E3?
Valtavalo E3 - Laatujohtaja omassa tuotesegmentissään
Laatujohtaja omassa tuotesegmentissään

Automatisoitu tuotanto- ja testausprosessi takaa tuotteen erittäin tasaisen laadun ja luotettavuuden. ENEC ja CB/FI-sertifioitu.

Valtavalo E3 - pitkä käyttöikä
Pitkä käyttöikä

E3 LED-valoputken elinikä, 64 000 tuntia, on pidempi kuin samassa tuotesegmentissä kilpailevien standardinmukaisten LED-valoputkien – ja noin 5 kertaa pidempi kuin perinteisen loisteputken elinikä. Valtavalo myöntää E3 LED-valoputkelle 5 vuoden takuun.

Valtavalo E3 - Kustannustehokas
Kustannustehokas

Kustannustehokas ratkaisu monenlaisten tilojen yleisvalaistukseen: alhaisen energiankulutuksen ja minimaalisten huoltokustannusten ansiosta myös käyttökustannukset ovat alhaiset. E3 LED-valoputken avulla olemassa olevan valaistusjärjestelmän voi päivittää viimeisimpään LED-teknologiaan helposti ja nopeasti – vaihtamatta kuitenkaan koko valaisinta.

Valtavalo E3 - Erinomainen valon laatu
Erinomainen valon laatu

E3 LED-valoputki tuottaa yhtenäistä, korkean värintoiston (Ra > 80 tai Ra > 90) valoa, joka ei häikäise. Sen puhdas, luonnollinen, valkoinen valo sopii kaikenlaisiin ympäristöihin, joissa ihmisen pitää nähdä hyvin. Laajan valonjakonsa ansiosta (240°) Valtavalo E3 sopii erityisesti tavanomaisiin huonekorkeuksiin.

Valtavalo E3 - Valmistetaan Suomessa
Valmistetaan Suomessa

E3 LED-valoputket valmistetaan Valtavalon omassa tuotantolaitoksessa viimeisintä automaatioteknologiaa käyttäen.

Ladattavat tiedostot
Valtavalo E3 tuotekortti (FIN)_v1.4 Valtavalo E3 tuotekortti - päivitetty 03/2018
Valonjakotiedostot E3 Cri 80 Valtavalo E3 CRI80 LED-valoputkien valonjakotiedostot - päivitetty 12/2017
Valonjakotiedostot E3 Cri 90 Valtavalo E3 CRI90 LED-valoputkien valonjakotiedostot - päivitetty 12/2017
Kuormittavuustaulukko E3 E3 LED-valoputkien kuormittavuus

Kiinnostuitko?

Tilaa ilmainen kartoitus ja energiansäästölaskelma tiloihisi!

Jätä yhteydenottopyyntö ja tilaa ilmainen kartoitus!