Etusivu Yritys Lehdistötiedotteet EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen soveltaminen Valtavalo Oy:ssä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen soveltaminen Valtavalo Oy:ssä

23.5.2018 14:03

EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. Valtavalo Oy täyttää asetuksen mukaiset velvoitteet ja noudattaa kaikilta osin mainittua tietosuoja-asetusta.

Valtavalo Oy toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä omien asiakas- ja markkinointirekistereidensä osalta. Tallennamme ja käsittelemme henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) sekä henkilötietolain (523/1999) mukaisesti.

Rekistereiden suojaus

Vastaamme tallentamistamme henkilötiedoista, emmekä luovuta tai myy henkilötietoja kolmansille osapuolille. Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Paperiaineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty.

Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti. Rekisterin tietojen käyttöoikeus on vain niillä Valtavalo Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään.

Henkilöstölle on laadittu ohjeistus asetuksen mukaisista tietosuojakäytännöistä. Jokaisen työntekijän vastuulla on huolehtia omassa työssään, että tietosuojaohjeistuksia noudatetaan.

Rekisteröidyn oikeudet

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä, peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin. Tietojen tarkistuspyyntö on toimitettava Valtavalolle kirjallisena ja tarkistusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna. Pyrimme vastaamaan asiakkaalle kirjallisesti EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Asiaan liittyvät tiedustelut pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen info@valtavalo.fi.