Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Mirko, suora/epäsuora valo

Valaisinrunko vaihdettavalle valonlähteelle

Ripustettava lineaarivalaisin vaihdettavalle valonlähteelle

Mirko on moderni ja monikäyttöinen lineaarivalaisin vaihdettavalle valonlähteelle. Muotoilultaan tyylikäs valaisin soveltuu erinomaisesti toimistovalaistukseen ja julkisiin tiloihin. Valaisimen opaalikupu antaa tasaisen valon ylös ja suojaa valaisinta laskeutuvalta pölyltä. Alasvalon lamelliritilä vähentää häikäisyä. Vakiovärinä on valkoinen – tilauksesta valaisin on saatavana myös harmaana ja mustana.

Valaisimessa käytetään vaihdettavana valonlähteenä standardin EN 62776 mukaisia LED-valoputkia, jotka voidaan vaihtaa uuteen valmistajasta riippumatta. Suosittelemme valonlähteeksi valovoimaisia Valtavalo G5 LED-valoputkia. Kun valonlähteeksi valitaan G5-tuoteperheestä himmennettävä G5 Dimmable LED-valoputki, valaisinta voidaan himmentää suoraan erillisellä LED-himmentimellä (trailing edge). Vaihtoehtoisesti SwitchDim tai DALI -ohjausta varten valaisin voidaan toimittaa himmennettävällä LED-valoputkella ja ohjausyksiköllä varustettuna. Itse valaisinrunko on lähes huoltovapaa, ja jatkossa valaistuksen huoltaminen ja uusiminen onnistuu helposti ja nopeasti valonlähdettä vaihtamalla. Valaisinrunko ei sisällä valonlähteitä, vaan ne tilataan erikseen.

LED-valaisimet / Mirko suoralla-epäsuoralla valolla

Ladattavat tiedostot

Voit ladata valaisimen tuotemateriaalin alta.

Valaisimen tuotekortti
Tuotekortista löydät valaisimen tekniset tiedot. Voit ladata tuotekortin käyttöösi täältä.
23.10.2020/321,28 kt/pdf

TUTUSTU VALONLÄHTEISIIN

Tutustu valaisimiin sopiviin valonlähteisiin – teollisuuslaatuisiin G-sarjan valonlähteisiin ja ammattilaadun E-sarjan valonlähteisiin.

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!