Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

High CRI (G6)

Kotimainen vaihdettava valonlähde korkealla värintoistolla

HIGH CRI – VAIHDETTAVA VALONLÄHDE

KORKEALLA VÄRINTOISTOLLA

Värintoistoindeksi (CRI) on olennaisessa roolissa, kun valitaan tiloihin oikeanlaista valaistusta. Korkea värintoisto herättää todelliset värit eloon.

Värintoistoindeksi kertoo, kuinka hyvin valonlähde toistaa värit. Sitä mitataan asteikolla 1-100, jossa 100 on luonnollisin. Mitä korkeampi CRI- tai Ra-arvo on, sitä parempi on valaisimen tai valonlähteen värintoistokyky, toisin sanoen sitä tarkemmin se heijastaa kohteen todellista väriä. Valoa, jonka CRI-arvo on vähintään 80, pidetään hyvälaatuisena ja se koetaan yleensä melko luonnollisena. Korkeampi CRI-arvo, 90+ herättää kuitenkin todelliset värit eloon.

Korkea värintoistoindeksi on erityisen tärkeä, kun valaistaan tiloja, joissa aitojen ja luonnollisten värien kokeminen on olennaista. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi vaatekaupat, hedelmä- ja vihannesosastot, autokaupat, museot ja taidegalleriat sekä sairaalat. Usein joudutaan tekemään kompromissi korkean värintoiston ja valotehokkuuden välillä. Kun valaistukseen valitaan valonlähde Valtavalo High CRI -tuoteperheestä, kompromisseja ei kuitenkaan tarvitse tehdä, sillä siinä yhdistyvät korkea värintoisto ja valotehokkuus.

Miksi Valtavalo High CRI?

Korkea värintoisto

Valtavalo High CRI LED-valonlähde tuottaa hyvälaatuista korkean värintoiston valoa, jonka CRI-arvo on 92. Yleisesti luonnollisena ja hyvälaatuisena koetaan valo, jonka CRI-arvo on vähintään 80. Korkeampi CRI-arvo, 90+ herättää kuitenkin todelliset värit eloon.

Korkea valotehokkuus

Valtavalo High CRI LED-valonlähteessä yhdistyvät korkea värintoisto ja korkea valotehokkuus.

Välkkymätön valo

Valonlähde tuottaa hyvälaatuista välkkymätöntä valoa ja täyttää uuden Ecodesign-direktiivin vaatimukset välkynnän osalta.

Valmistetaan Suomessa

High CRI LED-valonlähteet valmistetaan Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa. Kotimainen avainlipputuote.

G-sarjan LED-valoputket.

LADATTAVAT TIEDOSTOT

Tuotekortin ja muun tuotteeseen liittyvän materiaalin löydät alta.

High CRI LED-valoputken tuote-esite
Lataa tuote-esite käyttöösi tästä.
21.11.2022/369,23 kt/pdf

KIINNOSTUITKO?

Tutustu vielä valaisinrunkomallistoomme tai ota suoraan yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tiloihinne sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!